_ Wij weten wat jou raakt

 

Wij geloven dat een samenwerking pas echt succesvol is als jouw digitale bureau de kern van jouw tak van sport begrijpt. Dat we weten welke pijn er is en dat we jou proactief kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelstellingen. Op digitaal vlak dan. Daarom hebben wij teams die gespecialiseerd zijn in specifieke branches. Ze kennen het werkveld, hebben ervaring in jouw branche en zijn daarmee uitermate goed in staat als jouw digitale sparringpartner te fungeren. 

Logistiek

Ieder bedrijf heeft het wel; logistieke processen. Waar het voor sommige een bijzaak is, is het voor andere hun corebusiness. Toch kan het voor beide een uitdaging zijn om de logistieke processen zo efficiënt mogelijk in te delen. W3S Digital is dé digitale partner als het draait om het optimaliseren van logistieke processen. Wij adviseren over innovatie in de markt en ontwikkelen slimme IT-oplossingen die logistieke processen efficiënter laten verlopen. 

Ga naar logistiek

Zorg

Als er één branche een snelle ontwikkeling doormaakt is het de zorgbranche. Het kan een uitdaging zijn om de innovaties op een hoog tempo aan te pakken. W3S Digital is graag jouw partner in het doorvertalen van je strategie naar praktische, toepasbare scenario’s. Wij hebben de juiste IT-kennis en development capaciteit in huis en veel ervaring in de zorgbranche. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste digitale oplossing voor jouw uitdaging. 

 

Ga naar zorg

Ledenorganisaties

Ledenorganisaties worstelen met leden werven en behouden, helemaal als het gaat om nieuwe generaties. Om te kunnen blijven groeien moeten verenigingen nieuwe, (online georiënteerde) oplossingen ontwikkelen. W3S Digital helpt ledenorganisaties met het ontwikkelen van de juiste (software)oplossing, wat het probleem van jouw ledenorganisatie ook is. 

 

Ga naar ledenorganisaties

Onderwijs

 

Hoe kunnen wij meer nieuwe studenten aantrekken? Waarom converteren leads niet na een open dag? En wat kan ik doen om interne stakeholders te adviseren en overtuigen van een verandering? Wij zien dat steeds meer onderwijsinstellingen tegen een of meerdere van deze vraagstellingen aanlopen. W3S helpt deze onderwijsinstellingen graag met het vinden en ontwikkelen van de juiste digitale oplossing. W3S Digital heeft veel kennis en ervaring met deze vraagstukken in het onderwijs. Heb jij ook een soortgelijke uitdaging? Samen met jou gaan we graag aan de slag om een juiste (digitale) oplossing te vinden en ontwikkelen voor deze uitdaging. 

 

Ga naar onderwijs

Branchegerichte development teams

Om onze samenwerkingen zo succesvol mogelijk te maken, werken wij met branchegerichte development teams. Zo zorgen we voor up-to-date kennis over jouw vakgebied en doelgroep en best practices van vergelijkbare organisaties. Maak kennis met onze teams: