Onze diensten

Bij W3S Digital streven we ernaar digitale oplossingen te bieden die niet alleen voldoen, maar overtreffen. Dagelijks laten wij digitale oplossingen samensmelten met resultaat en groei. Al bijna drie decennia zijn wij het Digital Development Agency dat met passie en expertise de digitale horizon verkent. Klik op de links voor een diepere duik in elke dienst en ontdek hoe wij digitale transformaties tot stand brengen. 

Technische Audit

Waar sta je en wat kan er beter? Je zet technologie in voor meer groei en succes. Vaak blijkt het lastig om deze beoogde groei te realiseren. Wat je hiervoor nodig hebt? Inzichten. Inzicht in de effectiviteit van jouw software en technische processen. Een technische audit is cruciaal om de huidige staat van je software systemen inzichtelijk te maken. Wij onderzoeken voor jou de ins en outs van je digitale landschap en identificeren de zwakke punten van je systeem. Vervolgens kijken wij wat er anders of aanvullend ingezet kan worden om de gewenste resultaten te behalen.

Ontdek meer over Technische Audit

Data & AI

In de dynamische wereld van vandaag omarmen wij de kracht van kunstmatige intelligentie (AI). Onze uitdaging is het vinden van de ideale plek binnen jouw bedrijf om AI in te zetten. Hoe? Dat ontdek je samen met ons, terwijl we streven naar snellere, efficiëntere en innovatievere oplossingen.

Verdiep je in Data & AI

Integratieplatformen

Onze integratieplatformen, ook wel iPaaS genoemd, zijn als het centrale brein dat alle systeemintegraties en softwareverbindingen coördineert. Denk aan een bibliotheek met kant-en-klare koppelingen die groei moeiteloos faciliteert. Eenmaal geconfigureerd, fungeert het als een efficiënt postkantoor, dat data ontvangt, structureert en deelt met de juiste afdelingen en systemen. Voor jou betekent dit meer inzicht in datastromen en het maximaliseren van informatie uit dezelfde data.

Lees verder over Integratieplatformen

Maatwerk software

Succesvolle ondernemingen blinken uit in het unieke. Onze benadering van platformen en applicaties gaat verder dan standaardoplossingen. We creëren digitale evenknieën die naadloos aansluiten op jouw organisatie en gebruikers. Met maatwerk software voegen we die cruciale “20%” toe, waardoor jouw applicatielandschap een perfecte weerspiegeling wordt van jouw bedrijf en haar differentiërende kenmerken.

Ontdek meer over Maatwerk Software

Digitale strategie

Aan de kern van elke applicatie, portal, platform of systeem ligt een doordachte strategie. In onze Discovery Fase duiken we in de uitdaging, identificeren we pijnpunten en werken we door middel van Design Thinking aan concrete oplossingen. Onze aanpak is pragmatisch, resulterend in een roadmap met predictive scope en een heldere briefing voor het development team. Deze Discovery Fase vormt vaak de essentiële kickstart voor digitaal succes.

Lees meer over onze Digitale Strategie