_ Samenwerken aan de beste digitale oplossingen

Koppelingen

Koppelingen. Het gebied waar de mannen zich van de jongens (m/v/x) onderscheiden, zoals we het zelf zeggen. W3S Digital heeft zeer ruime ervaring in het maken van koppelingen tussen bestaande software van klanten en hun websites of applicaties. Het tonen van facturen uit een boekhoudpakket in een 'mijn omgeving' van jouw website, het inschieten van offerte aanvragen in je CRM pakket, het zijn maar een aantal voorbeelden hoe je van je website en webplatform kunt maken. Benieuwd wat wij aan ervaring hebben in het koppelen van jouw applicaties? Bekijk onze cases, of neem contact met ons op.

Bekijk hier voor wie wij koppelkoning mochten zijn.

Relevante cases

Platformen

Door de eindgebruiker voorop te stellen en slim te integreren met bestaande software en applicaties ontwikkelen we robuuste platformen die zorgen voor groei. Denk aan een community platform, een klantportaal, mijn-omgeving of een CMS website die personalisatie toepast op basis van gegevens uit jullie CRM systeem. Op basis van jouw doelstellingen en de kennis die we vergaren over de doelgroepen zorgen wij voor een optimale architectuur en structuur van jullie nieuwe platform.

Bekijk een aantal van onze topklanten en hun platformen.

Relevante cases

Applicaties

Digitale oplossingen die zorgen voor resultaat, dat is waar wij goed in zijn. Door te kijken naar de wensen van onze klant, maar ook juist naar de eindgebruiker van de applicatie, zorgen we voor slimme webapplicaties die doen wat ze moeten doen. Soms is standaard software gewoon niet goed genoeg, daarom ontwikkelen wij maatwerkapplicaties die onze klanten een stap vooruit helpen, door slim gebruik te maken van bestaande software en systemen en deze op de juiste wijze aan elkaar te verbinden. We bouwen webapplicaties die platformonafhankelijk zijn, te gebruiken zijn via een webbrowser en daardoor overal waar gewenst toegankelijk. De applicaties worden ontwikkeld met Microsoft .NET als ontwikkeltaal en front-end frameworks als Vue en React. Een succesformule voor stabiele, bedrijfskritische software en applicaties.

Bekijk hier waar onze maatwerk applicaties voor worden gebruikt.

Relevante cases

Design & Strategie

Aan de wieg van elk platform staat een gedegen ontwerp. Dat kan een digitaal design van een gebruikersinterface zijn, maar ook een marketingstrategie of schets van de IT architectuur. Dat gaan we samen bepalen. Elk project start met een design sprint. Die begint met het bepalen van de uitdaging, wat is het pijnpunt dat we gaan verbeteren? Door middel van Design Thinking werken we aan het uitwerken van mogelijke oplossingen en de validatie hiervan. Wordt dit niet zweverig? Nee, we pakken dit juist heel pragmatisch aan waardoor we direct concreet kunnen worden en zorgen we voor een superstrakke briefing voor het development team. De design sprint blijkt vaak de kickstart voor digitaal succes.

Meer lezen over klanten die gestart zijn met onze design sprint?

Relevante cases

Meewerken aan digitale oplossingen
die zorgen voor resultaat?

 

Wil jij ook bouwen aan het digitale hart van toporganisaties? Word dan onze collega!
We hebben hele leuke vacatures, kijk maar:

Blok wordt geladen