_ Werken bij het fijnste agency van Rotterdam

Zet jouw talent in op jouw manier

Werken bij W3S Digital is werken bij het leukste digital agency van Rotterdam. Want waar anders beland je in een warm bad met leuke, gelijkgestemde collega’s met wie je samen werkt aan de tofste webplatformen, applicaties en maatwerk software?

Samen bouwen we aan een cultuur waar geweldige mensen (zoals jij) hun beste werk kunnen doen. Als je klaar bent om opdrachtgevers te helpen van hun digital het bedrijfskritische hart van hun organisatie te maken, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Bekijk alle openstaande vacatures

 

“Een mensgerichte en professionele werkomgeving, gebaseerd op wederzijds vertrouwen”

hartje

 

Het is onze missie om impactvolle, duurzame relaties te creëren en onderhouden met iedereen die met ons samenwerkt. Collega’s, maar ook klanten. Dit doen we door een mensgerichte en professionele werkomgeving te cultiveren die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en persoonlijke verantwoording. Met onze unieke HR Blauwdruk, gericht op werkgeluk, kun je zelf invulling geven aan behoeften, ambities en onze gezamenlijke toekomst.


Met een kleine 40 collega’s ondersteunen we klantsystemen die complexiteit en bedrijfskritische impact aan De Achterkant combineren met een optimale User Experience aan De Voorkant. Dat doen we met veel werkplezier vanuit ons fijne kantoor in hartje Rotterdam waar we drie development teams hebben met ieder met hun eigen specialisme. 

 

Ontdek onze werkwijze

 

Ben jij de talentvolle collega die wij zoeken? 

6 redenen waarom jij
bij W3S Digital wilt werken

  1. Veel aandacht voor persoonlijk werkgeluk en ontwikkeling
  2. Flexibiliteit in jouw werktijd en werkplek
  3. Persoonlijk ontwikkelingsbudget
  4. Veel leuke activiteiten verzorgd door onze feestcommissie
  5. Een thuiswerkvergoeding 
  6. Een reis- en lunchvergoeding

Benieuwd hoe wij uitdagingen aanpakken? 

Blok wordt geladen
Laden...

Werken bij W3S Digital
iets voor jou? 

We leren je graag kennen

Kom gerust eens bij ons op de koffie en ontdek jouw potentiële werkomgeving. Zo krijg je meer gevoel bij jouw nieuwe werkplek en natuurlijk kun je al jouw brandende vragen stellen. Plan dus snel een kennismaking met ons.

 

Bekijk de vacatures        Bekijk onze werkwijze