_ Jouw sparringpartner voor IT oplossingen in de planning- en logistiekbranche

Dit team heeft alle kennis in huis voor het optimaliseren van jouw logistieke processen. Door middel van bewezen technieken als Microsoft .NET en Delphi ontwikkelen ze maatwerkoplossingen die volledig toegespitst zijn op jouw unieke situatie. 

Lees meer over onze logistieke kennis

 

"Onze klanten zien dat het landschap verandert en dat ze mee moeten in de snelle digitalisering. Dat wij ze daarbij mogen helpen geeft mij veel voldoening."

An van der Linde Tech Owner Delphi

hartje

 

Met de maatwerkoplossingen van Team Bits Express krijg je weer grip op jouw logistieke processen. Door middel van een landschapsanalyse kijken we welke applicaties en software je nu gebruikt en of we deze kunnen hergebruiken of vervangen. Alles afgestemd op jouw doelstellingen uiteraard. Zo ontwikkelen we jouw unieke software, bijvoorbeeld:

  • Transport Management Systeem
  • Warehouse Management Systeem
  • Planningssoftware
  • Track & trace applicatie
  • Chauffeurs applicatie

Werk waar we trots op zijn

"Diversiteit in kennis, specialiteit en rol. Iedereen draagt bij tot een samenhangend geheel."

Arnout Mulder Project manager

Join our team!

Wil jij meewerken aan unieke software voor onze opdrachtgevers in de logistiek? Solliciteer nu naar een van deze leuke functies:

Blok wordt geladen

Gratis whitepaper over het optimaliseren van jouw logistieke processen

Door onze jarenlange ervaring binnen de logistieke sector hebben we een grote bak aan kennis over deze branche opgebouwd. Die kennis delen we heel graag met jou.  

Maak een kennismakingsafspraak, dan kunnen we eens bijpraten over wat er bij jullie speelt. Of bekijk onze pagina over logistiek, daar vind je ook een gratis whitepaper over het optimaliseren van jouw logistieke processen. 

Maak kennismakingsafspraak

Download whitepaper