Werkwijze

Bij W3S werken we met kleine teams op basis van de Scrum methode.

scroll verder

Hoe wij werken

Wij hebben een flexibele en open samenwerking met korte lijnen en kleine teams. Als Rotterdams internetbureau zeggen we waar het op staat en geven we een eerlijk en vakkundig advies voor het beste resultaat.
Snel schakelen en persoonlijk contact met je eigen team vinden wij belangrijk. Door transparantie en betrokkenheid bij jouw organisatie streven wij naar het aangaan van een langdurig partnerschap. We hebben daarom ook een kleine club klanten, zodat we elke klant de aandacht kunnen geven die hij verdient. Zo kunnen we betrokken blijven en inspelen op actualiteiten.

Scrum

Om flexibel te zijn omarmen wij het Agile gedachtengoed en werken wij op basis van de Scrum ontwikkelingsmethode. Bij ons hebben klanten als ‘Product Owner’ een prominente rol binnen het Scrum team. In sprints van 2 weken worden de besproken functionaliteiten gebouwd en met de klant besproken. Meer informatie over werken volgens de Scrum manier? Op onze blog hebben wij een aantal artikelen geschreven over de werkwijze van de Scrum methode.

Echte mensen

Mocht je er een keer niet uitkomen, of vind je onverhoopt een bug? Geen paniek! We hebben een servicedesk die klaar staat om te hulp te schieten bij vragen en problemen. Niels en Martijn weten op bijna elke vraag het antwoord. En weten ze dat niet, dan vinden ze hem.

Servicedesk

Kennismaken? Graag!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.