_ Onze aanpak is strak & helder. De samenwerking flexibel en ontspannen

Wij zijn de gids in het digitale landschap voor opdrachtgevers die weten dat digital het bedrijfskritische hart is van hun organisatie en die een stap vooruit willen zetten. 

Klaar voor de start, af!

Onze unieke aanpak

Alles wat wij doen is gevat in onze Design, Build & Run methodiek.
Met kwaliteit & (data)veiligheid en continue optimalisatie als randvoorwaarden voor iedere samenwerking.

Design

Aan de wieg van elk platform staat een gedegen ontwerp. Dat kan een digitaal design van een gebruikersinterface zijn, maar ook een marketingstrategie of schets van de IT architectuur. Wij denken graag met je mee.

Build

Weten we welke richting we op moeten? Mooi! Aan de slag. We ontwikkelen een roadmap waarmee jouw vaste development team aan de slag gaat.

Run

Wat goed is, moet goed blijven. Daarom hosten, onderhouden en bewaken we onze systemen het liefst zelf. En via onze servicedesk geven we je snel antwoord op al je vragen.

Run

Wat goed is, moet goed blijven. Daarom hosten, onderhouden en bewaken we onze systemen het liefst zelf. En via onze servicedesk geven we je snel antwoord op al je vragen.

Alles start met de juiste strategie

Als digitale partner wijzen wij jou het digitale landschap. Dat doen we op basis van design thinking; eerst goed uitzoeken wat de uitdaging daadwerkelijk is, alvorens we over de oplossing na gaan denken. Samen met jouw vaste team werken we in creatieve sessies of met een design sprint aan jouw digitale toekomst.

Stippel nu jouw strategie uit

 

Digital development

Bij W3S Digital maken we gebruik van de nieuwste technieken uit de Microsoft Stack. Zo ontwikkelen wij onze online platformen met C# in combinatie met het Microsoft .Net Framework. En hebben wij ruime ervaring in het onderhouden en beheren van applicaties geschreven in Delphi. Door onze gestandaardiseerde aanpak kunnen we snel en efficiënt oplossingen realiseren. 

Het ontwikkelen van nieuwe websites en platformen gebeurt bij ons met eigen teams van ervaren en talentvolle developers. Als jouw digitale partner geloven we niet in uitbesteding naar andere landen of bedrijven. Benieuwd welke uitdagingen wij eerder zijn aangegaan?

Bekijk onze cases

Jouw platform continu optimaliseren

Continuous development, letterlijk vertaald continue doorontwikkeling, betekent dat wij op constante basis aan jouw platform of applicatie werken. Samen met de Product Owner van jouw organisatie kijken we hoe we het platform kunnen verbeteren. Door continuous development zorgen wij er samen voor dat jouw platform telkens verrijkt en aangepast kan worden aan de wensen van jouw (interne) klanten en nieuwe mogelijkheden.