Werkwijze

Bij W3S Digital bepaal jij wat we ontwikkelen en wanneer. Of nog liever; je vertelt ons wat je wilt bereiken en samen kijken we hoe je dat kunt doen. Alles wat doen is samengevat in onze Design, Build en Run methodiek. Dit zijn onze drie fasen van een continu doorlopend proces die de basis vormen van een duurzame samenwerking.

De W3S Digital werkwijze

DesignBuildRun

Design

Aan de wieg van elk platform staat een gedegen ontwerp. Dat kan een digitaal design van een gebruikersinterface zijn, maar ook een marketing strategie of schets van de IT architectuur. Wij denken graag met je mee.

Business Consultancy IT-strategie Digital Design

Build

Weten we welke richting we op moeten? Mooi! Aan de slag. We ontwikkelen een roadmap waarmee jouw vaste development team aan de slag gaat.

Projectmanagement Digital Development Software development

Run

Wat goed is, moet goed blijven. Daarom hosten, onderhouden en bewaken we onze systemen het liefst zelf. En via onze servicedesk geven we je snel antwoord op al je vragen.

Continuous Development Hosting & Cloud Services Servicedesk

Flexibel en open

Wij hebben een flexibele en open samenwerking met korte lijnen en kleine teams. Als Rotterdams digitaal bureau zeggen we waar het op staat en geven we een eerlijk en vakkundig advies voor het beste resultaat.


Snel schakelen en persoonlijk contact met je eigen team vinden wij belangrijk. Door transparantie in de samenwerking en betrokkenheid bij jouw organisatie streven wij naar het aangaan van een langdurige samenwerking. We hebben daarom ook een kleine club klanten, zodat we elke klant de aandacht kunnen geven die hij verdient. Zo kunnen we betrokken blijven en inspelen op actualiteiten.

Scrum

Om flexibel te zijn omarmen wij het Agile gedachtengoed en werken wij op basis van de Scrum ontwikkelingsmethode. Bij ons hebben klanten als ‘Product Owner’ een prominente rol binnen het Scrum team. In sprints van 2 weken worden de besproken functionaliteiten gebouwd en met de klant besproken. Meer informatie over werken volgens de Scrum manier? Op onze blog hebben wij een aantal artikelen geschreven over de werkwijze van de Scrum methode.

Kennismaken? Graag!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen