_ Efficiëntere logistieke processen door innoverende IT-oplossingen

 

Ieder bedrijf heeft het wel; logistieke processen. Waar het voor sommige een bijzaak is, is het voor andere een corebusiness. Toch kan het voor beide een uitdaging zijn om de logistieke processen zo efficiënt mogelijk in te delen.

 

W3S Digital is dé IT partner als het draait om het optimaliseren van logistieke processen. Wij adviseren over innovatie in de markt en ontwikkelen slimme IT-oplossingen die logistieke processen efficiënter laten verlopen.

Houd jij je binnen de organisatie bezig met de logistieke processen of werk jij in de logistieke branche en heb je het idee dat het werk efficiënter kan? Werk je bijvoorbeeld met verouderde en gefragmenteerde software en hebben jullie weinig IT-kennis in huis om dit te optimaliseren? Kortom: ben je wel toe aan slimme IT-oplossingen die bijdragen aan bijvoorbeeld monitoring, klantinformatiestromen en planning? 

 

Dan is W3S Digital dé IT partner die je zoekt. Wij adviseren over innovatie in de markt en ontwikkelen slimme digitale oplossingen die helpen logistieke processen efficiënter te laten verlopen. En daarnaast zijn we jouw sparringpartner omtrent (IT-gerelateerde) zaken.

Download de Groeigids

En ontdek hoe je jouw huidige digitale propositie kunt bepalen, wat de potentiële groeistrategieën zijn én hoe je deze kunt toepassen.

Maatwerk logistiek software

In de logistieke branche verdien je geld door zaken sneller en efficiënter uit te voeren. Deze uitdaging houdt ons dagelijks bezig, we werken veel samen met transporteurs en koeriers voor wie dit de dagelijkse praktijk is. Samen met hen werken we aan maatwerksoftware die door zowel onze klanten, als de klanten van onze klanten wordt gebruikt. Als expert in efficiënte software op maat, helpen we je graag met het ontwikkelen van een totaalplaatje.

 

Tijd en kwaliteit

Tijd, efficiency en overzicht, dat is waar het in de logistiek om draait. Of het nu gaat om het transport van pakketjes of personen. Goede software helpt daarbij. Logistiek kan erg complex zijn, software moet dat niet zijn. Met onze gebruiksvriendelijke software besparen onze klanten tijd, houden ze het overzicht en verbeteren ze de kwaliteit van hun dienstverlening.

Partner in logistiek

Naast dat we softwareoplossingen op maat maken voor de logistiek, zijn wij voor onze opdrachtgevers ook sparringpartner op het gebied van IT-consultancy en IT-strategie. Wij denken graag met jou mee over hoe jij efficiënter en overzichtelijker te werk kan gaan en hoe IT hier een rol bij kan spelen.

 

We managen processen en vinden hier de juiste tools voor. Hierbij is het slim koppelen en inzichtelijk maken van bestaande applicaties erg belangrijk. Dit met als doelstelling efficiëntere processen, tijdswinst, meer inzicht in data en slimmere proposities aan te kunnen bieden. Onder andere het slim combineren van financiële, logistieke en administratieve processen zorgen hiervoor.

Cases 

Al voor veel verschillende logistieke vraagstukken vonden wij een passende oplossing.

Wat kun je van ons verwachten?

 

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in de logistieke branche. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en stellen de gebruiker altijd centraal. Hierdoor behalen we samen het gewenste resultaat. Ons vaste development team met kennis en ervaring in de logistiek, gaat graag voor je aan de slag.

 

Team Bits Express

Wil je sparren?

Wil je sparren over de logistieke uitdagingen waar je tegenaan loopt, de verschillende mogelijkheden bespreken en/of inspiratie opdoen? Neem dan contact op met Anouk.

 

Bel met Anouk Stuur haar een mail

 

Blogs

 

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in de logistiek.

Deze ervaring heeft gezorgd voor veel in-house kennis, die we graag met jou delen in onze blogs.