_ Jouw dedicated development team

 

Het recept voor een fijne samenwerking: een agile development team, bestaande uit knappe koppen die jouw branche en uitdaging als geen ander kennen, gemixt met jij als klant die de rol van product owner oppakt. Deze succesformule wordt gemaakt door onze drie development teams die ieder hun eigen specialisme hebben. 

Team ICU

ICU - niet Intensive Care Unit, maar Intensive Code Unit. Dit team draait al jarenlang mee in de zorgbranche en werkt aan complexe applicaties en platformen voor opdrachtgevers als Mediq, Psyned en Lechner.

Maak kennis met ons

Team Bits Express

Dit team is sparringpartner voor onze klanten in de logistiek- en planningsbranche. Ze ontwikkelen maatwerk .NET software en Delphi applicaties die zorgen voor gestroomlijnde en efficiënte werkprocessen voor opdrachtgevers als PostNL, Sovereign Speed en Van Den Dool. Weten wat Bits Express voor jou kan betekenen?

Lees hier meer

Team B#

Team B-hekje? Nee, B Sharp. Dit team ontwikkelt maatwerkoplossingen in Microsoft .Net C#. Met een scherpe blik op jouw uitdaging helpen ze jouw onderwijs-, branche- of ledenorganisatie die het verschil willen maken.

Lees hier hoe we dat doen