_ Onze zorg specialisten

De missie van dit team is om digitale oplossingen te ontwikkelen die het leven van mensen verbeteren. Websites, platformen en applicaties, met als gemene deler dat de opdrachtgevers organisaties vanuit de zorgbranche zijn. 

 

"Ik ben supertrots dat ons team samen met onze klant Psyned van Nederland het mentaal fitste land ter wereld mag maken"

Jordy Nekkers Teamlead ICU

hartje

 

Team ICU ontwikkelt robuuste platformen die zorgen voor betere en efficiëntere processen in de zorg. Zo ontwikkelden ze voor Mediq een nieuw PIM (product informatie management systeem), lanceerden ze de nieuwe Mijn Omgeving van de Landelijke Huisartsenvereniging en zorgen ze er met Psyned voor dat dagelijks honderden mensen snel bij een psycholoog terecht kunnen. Ze weten dus als geen ander wat er speelt in deze zeer dynamische branche. 

Meer over zorg

Werk van team ICU

"Ons team heeft een grote menselijke factor en dat zorgt dat we elkaar versterken."

Marvin Gouka Backend developer

Gratis whitepaper over digitale oplossingen in de zorgbranche

Door onze jarenlange ervaring binnen de zorgsector hebben we een grote bak aan kennis over deze branche opgebouwd. Zo weten we alles over dataveiligheid en hoe je om moet gaan met gevoelige informatie zoals patiëntendata. 

We vertellen je meer over onze ervaringen en certificeringen op onze pagina over de zorgbranche. Daar vind je ook een gratis whitepaper over digitale optimalisatie in de zorgsector.

Lees meer

Join our team!

Blok wordt geladen