_ De digitale oplossing als pijnstiller voor jouw uitdaging

 

Als er één branche een snelle ontwikkeling doormaakt is het de zorgbranche. Het kan een uitdaging zijn om de innovaties op een hoog tempo aan te pakken. W3S Digital is graag jouw partner in het doorvertalen van je strategie naar praktische, toepasbare scenario’s. Wij hebben de juiste IT-kennis en development capaciteit in huis en veel ervaring in de zorgbranche. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste digitale oplossing voor jouw uitdaging.

Werk je in de zorg en heb je de wens om innovatie in een hoog tempo aan te kunnen pakken? Of ben je op zoek naar een manier hoe je strategie naar praktische, toepasbare scenario’s kunt doorvertalen, maar heb je niet de juiste IT-kennis en development capaciteit in huis? Dan kun je rekenen op W3S Digital. Wij gaan, met veel ervaring in de zorg, aan de slag met een digitale oplossing als pijnstiller voor jouw uitdaging.

Waarom digitale oplossingen in de zorg? 

 

Online innovaties zijn door de komst van COVID-19 in een rap tempo uitgerold. Logisch dat niet heel de branche er meteen klaar voor is. Daarnaast zorgen interne politiek, procedures en legacy software voor een flinke vertraging. En ook het vinden van de juiste partner in development kan ervoor zorgen dat de implementatie langer duurt dan gehoopt. Gelukkig bieden wij je de oplossing.

Welke oplossingen bieden wij?

 

Wij kijken graag naar de situatie en uitdagingen van jouw zorginstelling, en ontwikkelen hierbij een oplossing die perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Het gaat om jouw bedrijfsprocessen en hoe een digitalisering hiervan kan bijdragen aan de groei, efficiëntie en winstgevendheid van jouw onderneming. 

 

Neem bijvoorbeeld data, iedereen weet inmiddels wel wat het is, maar hoe kun je het op een efficiënte manier inzetten? Of het verzamelen van analytics over het gebruik van producten of applicaties. Waar begin je? En hoe zet je iets neer waar iedereen mee kan werken? W3S Digital helpt je bij het ontwikkelen van een softwareoplossing voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een website voor een ziekenhuis, een product informatie management systeem voor een medicijnenfabrikant, een datawarehouse voor de verwerking en analyse van data uit verschillende bestaande applicaties, etc.

Cases 

 

W3S Digital is partner van diverse zorginstellingen. Zo realiseerden we onder andere de volgende mooie projecten

Waarom kiezen voor W3S Digital als partner in de zorg? 

 

W3S Digital heeft veel kennis over de zorgbranche en we weten hoe we pijnpunten voor jou kunnen omzetten in kansen. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste richtlijnen en weten we alles over dataveiligheid. W3S Digital is een ISO en NEN gecertificeerde partner met veel ervaring. 

 

Wanneer je met ons in zee gaat, koppelen we je aan een eigen team met professionals die voor jou klaar staan en samen met jou stap voor stap de juiste oplossing ontwikkeld voor jouw zorginstelling. Hierbij nemen we je graag mee in het proces, omdat we weten dat een goede samenwerking zorgt voor het gewenste resultaat.

 

Aan de slag met team ICU

 

Wil je sparren?

 

Wil je sparren over de uitdagingen van jouw zorginstelling, de verschillende mogelijkheden bespreken en/of inspiratie opdoen? Neem dan contact op met Anouk.

 

Bel met Anouk Stuur haar een mail

 

 

Blog

 

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in de zorgsector.
Deze ervaring heeft gezorgd voor veel in-house kennis, die we graag met jou delen in onze blog.