_ De user experience specialisten

Ingewikkelde doelgroepen, specialistische vraagstukken, binden en boeien. Lastig? Dat kan het zeker zijn, maar het is een uitdaging die team B# graag aan gaat. Dagelijks werken zij samen met onderwijs-, leden- en brancheorganisaties aan het aantrekken en behouden van hun doelgroep. 

Onderwijs

Ledenorganisaties

 

"Doelgroepen en organisaties verbinden door middel van moderne applicaties en platforms, gebouwd met hoogwaardige technieken. Daar kom ik graag mijn bed voor uit!"

Ronald Schalkoort Teamlead B#

hartje

 

Als digital partner wijzen wij onderwijs-, branche- en ledenorganisaties de weg in het digitale landschap. De snelle digitalisering zorgt ervoor dat jullie doelgroep steeds hogere verwachting heeft van jullie online dienstverlening. Of dat nu een website voor open dag, een mijn omgeving of een kennisbank is. Team B# is jullie gids en bepaalt samen met jou de ideale route naar het behalen van jullie doelstellingen. 

Dit doen we onder meer met

"We hebben een mooie balans tussen goede sfeer, klantgerichtheid en professionele kennis."

Hugh van den Bosch Fullstack developer & Scrum Master

Wil jij strategisch meedenken met onze topklanten?

Solliciteer dan naar een van deze leuke functies in ons team.

Blok wordt geladen

Gratis whitepaper over het binden & boeien van jouw leden

We vertellen je graag meer over wat er speelt bij onze opdrachtgevers van andere leden- en brancheorganisaties. 

 

Op onze branchepagina over ledenorganisaties vertellen we je er graag meer over. Daar vind je ook een gratis whitepaper over het succesvol binden en activeren van jouw leden. 

Lees verder