_ Leerlingen activeren door de juiste student journey te volgen

 

Hoe kunnen wij meer nieuwe studenten aantrekken? Waarom converteren leads niet na een open dag? En wat kan ik doen om interne stakeholders te adviseren en overtuigen van een verandering? Wij zien dat steeds meer onderwijsinstellingen tegen een of meerdere van deze vraagstellingen aanlopen. W3S Digital helpt deze onderwijsinstellingen graag met het vinden en ontwikkelen van de juiste digitale oplossing.

Een digitale oplossing voor ieder onderwijs vraagstuk 

 

W3S helpt onderwijsinstellingen met digitale oplossingen om zo de juiste doelgroep te bereiken. Wij zorgen voor oplossingen die...

  • … nieuwe studenten aantrekken
  • … leads genereren en later converteren na een open dag bezoek/ inschrijving / etc.
  • … onderwijs promoten bij verschillende doelgroepen
  • … interne stakeholders als marketing, ICT, onderwijs en de raad van bestuur adviseren en inspireren.

 

Wat de vraag of het probleem van jouw onderwijsinstelling ook is, met onze kennis en ervaring ontwikkelen we samen de juiste oplossing. 

Digitale toepassingen in het onderwijs

 

De invloed van marketing binnen het onderwijs neemt de laatste jaren toe. En dat is niet gek, want het aantal nieuwe studenten daalt. Daarnaast is het bereiken van aankomende studenten een hele klus. Een digitale omgeving die aansluit bij de behoefte van de doelgroep is dan ook erg belangrijk. 

 

Of het nu het opzetten van een nieuwe front-end, het inzetten van een omnichannelstrategie of het ontwikkelen van een multisite platform is. Wij hebben de benodigde kennis en ervaring in het onderwijs en met de doelgroep om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelstellingen. Zo werken we samen aan een meetbaar resultaat.

Onze gerelateerde cases

Wil je sparren?

 

Wil je sparren over de uitdagingen waar ledenorganisaties mee worstelen, de verschillende mogelijkheden bespreken en/of inspiratie opdoen om meer leden aan je te binden? Neem dan contact op met Anouk. 

 

Bel met Anouk Stuur haar een mail

 

 

Blog

 

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan binnen de onderwijsbranche.
Deze ervaring heeft gezorgd voor veel in-house kennis, die we graag met jou delen in onze blog.