Kwaliteit & Veiligheid

ISO & NEN Gecertificeerd

Wij zijn trots dat we ISO & NEN gecertificeerd zijn. De certificeringen laten zien dat wij onze kwaliteits- en datamanagementsystemen op orde hebben. Wij zorgen er dan ook voor dat deze belangrijke onderwerpen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers de juist aandacht krijgen. Hierdoor leveren wij veilige oplossingen. Meer weten wat onze ISO & NEN certificeringen betekenen voor jou?

Stuur ons een mail

 

 

 

Het belang van dataveiligheid

Je hoort het steeds vaker. Datalekken bij bedrijven en problemen met informatiesystemen. Het was al een belangrijk punt bij ons en onze opdrachtgevers. Maar met de toenemende wet- en regelgeving omtrent privacy is het belang nog dringender geworden. Doordat wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn, is informatiebeveiliging een onderwerp wat verweven is met onze dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor krijgt dataveiligheid de aandacht die het nodig heeft bij het bouwen en onderhouden van jouw online platform.

Wij hebben bijvoorbeeld veel werk in de zorg. Hierdoor begrijpen wij al te goed hoe we met patiëntdata om moeten gaan.

Bekijk onze oplossingen

 

 

Kwaliteit staat voor op

Onze opdrachtgevers zijn ontzettend belangrijk voor ons. Wij nemen dan ook met liefde de digitale zorgen uit hun handen. Dit doen wij op een klantgerichte manier en met een no-nonsense aanpak. De certificering ISO 9001 is daarin een mooie bevestiging op wat wij altijd al deden. De internationale kwaliteitsnorm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem binnen een organisatie. Het laat zien dat wij voldoen aan de wensen van klanten en aan de wet- en regelgeving.

Even sparren?

Wij denken graag met je mee. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Vaak kun je met relatief kleine oplossingen al grote stappen maken om de risico’s op het gebied van dataveiligheid te beperken.

Ik wil even bellen Of ik stuur een mail