Over W3S Digital

Waarom we doen wat we doen

hartje

 

Bij W3S Digital begrijpen we dat de moderne wereld draait om het behalen van doelstellingen en het bereiken van groei. Onze dienstverlening is ontworpen om jouw organisatie in staat te stellen deze doelstellingen te realiseren door de kracht van digitale technologie volledig te benutten. Door middel van digital, samen impact maken op mens en maatschappij. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dit doen we dagelijks met zo’n 40 strategische en technische collega’s vanuit hartje Rotterdam.

 

De digitale oplossing voor jouw organisatie

In een tijd waarin organisaties een best-of-breed strategie omarmen, waarbij ze verschillende SaaS-oplossingen selecteren die optimaal aan hun specifieke behoeften voldoen, ontstaat vaak het probleem van versnippering. Dit is niet per definitie slecht, maar de exponentiële groei van SaaS-opties heeft geleid tot versplintering van gegevens en processen. Onze innovatieve aanpak omvat het creëren van een AI-Driven Integration Platform, dat al jouw applicaties koppelt en gegevens verzamelt in een data lakehouse. Hierdoor heb je niet alleen inzicht in data per afdeling, maar kun je juist overkoepelend werken aan jouw doelstellingen. Dit versterkt jouw best-of-breed strategie.

Digitale volwassenheid

Nog niet elke organisatie is toe aan deze totaaloplossing. Onze aanpak begint daarom met een diepgaand begrip van jouw doelstellingen, strategie en propositie. Wij geloven in het feit dat de oplossing altijd moet aansluiten bij de doelstellingen, niet andersom. Tijdens een Discovery Fase werken we aan de digitale strategie die naadloos aansluit bij de digital maturity van jouw organisatie. Wij noemen deze niveaus digitaal transformeren, digitaal optimaliseren en digitaal accelereren.

 

Weten in welke fase jouw organisatie zich in bevindt? Bekijk eens met welke onderwerpen jullie je bezighouden of download ons uitgebreide whitepaper: 

Whitepaper: De drie fases van digitale volwassenheid

In deze whitepaper bieden we strategische inzichten om organisaties te helpen navigeren door deze fases, de valkuilen te vermijden, en een leidende positie in de digitale toekomst te verzekeren.

Digitaal transformeren

 • Werkprocessen efficiënter maken
 • Data van verschillende plekken samenbrengen
 • Datagedreven beslissingen maken
 • Meer tijd en geld besparen
 • Dataverwerking & Data integratie
 • IT-structuur op orde maken

 

Digitaal Optimaliseren

 • Overzicht creëren in alle SaaS-applicaties
 • Samenhang tussen alle SaaS-applicaties
 • Visie op hoe integratie/structuur
 • Link tussen IT en business
 • Werknemers moeten door kunnen met dagelijkse werkzaamheden
 • Automatiseren en/of schalen

 

Ontdek waar je staat met jouw digitale volwassenheid

Hoe digitaal volwassen is jouw organisatie nu echt? Klik hier voor onze digitale volwassenheidsscan en krijg binnen enkele minuten heldere inzichten. Deze scan biedt niet alleen een blik op jullie huidige positie, maar ook concrete stappen voor verdere groei. Het is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier te ontdekken hoe je jouw organisatie kunt versterken. Ontdek op eigen tempo hoe jullie digitale toekomst eruit kan zien.

Ontdek jouw fase

 

Digitaal Accelereren 

 • Data op slimme manier inzichtelijk maken (met dashboarding)
 • Welke learnings zien we en wat komt er uit
 • Bedrijfsbeslissingen maken op basis van data en voorspellingen
 • Hoe kunnen we processen anders inrichten voor betere efficiëntie

Maatwerk software

Organisaties die succesvol zijn, hebben vaak een kernelement dat uniek is. Hun onderscheidend vermogen. Door jarenlang koppelen van SaaS-applicaties en maatwerk software hebben we snel een goed beeld van jouw applicatielandschap en jouw unieke kenmerken. Vaak past die laatste 20% die jouw organisatie uniek maakt niet in standaard softwareoplossingen.

 

Daarom ontwikkelen we maatwerk software voor dat laatste stuk dat mist. Bijvoorbeeld door een interface te ontwikkelen waarmee gebruikers via een ingang informatie uit meerdere systemen kunnen raadplegen en bewerken. Of de ontwikkeling van een eigen app voor specifieke werkprocessen van de buitendienst.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten! Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Boost jouw digitale groei met W3S Digital

Kortom, W3S Digital is de partner die jou helpt om jouw digitale landschap te transformeren en optimaliseren, zodat het naadloos aansluit bij jouw doelen. Samen bouwen we aan de toekomst van jouw organisatie.

Bel met Anouk Stuur haar een mail