Wij zijn de laatste om te zeggen dat er geen fijne recruiters zijn. Er zijn zeker genoeg goede en betrokken professionals werkzaam in het veld die voor vraag- én aanbodzijde veel waarde creëren met zorgvuldig tot stand gekomen matches.

Helaas staat daar ook een enorme groep cowboys tegenover die de schaarste op de arbeidsmarkt vooral inzetten voor gewin op de korte termijn. De jongens (M/V) die LinkedIn afstruinen, CV’s over de schutting knallen en in de werkelijke sollicitatieprocedure maar bar weinig toegevoegde waarde hebben. En dan hebben we het nog niet eens over de irritante of soms ronduit brutale belletjes...

Wij zijn echter niet Roomser dan de Paus en door (soms met frisse tegenzin) samen te werken met dergelijke partijen houden wij dit systeem ook mede in stand. Dat moet dus anders.

Daarom introduceren wij de No-recruiter bonus. Als je zelf bij ons solliciteert en wordt aangenomen krijg je van ons een eenmalige tekenbonus van EUR 3.000,-

Waarom? Wij investeren graag in de sourcing van knap talent, maar dan willen we wel dat deze investering goed terecht komt. Dus bij recruiters die een duurzame en toekomstbestendige strategie hanteren, of nog beter .. direct bij jou!

De voorwaarden zijn simpel: je hebt zelf gesolliciteerd zonder tussenkomst of financieel belang van een recruiter en je bent succesvol door de proeftijd van 1 maand gekomen.

Als dat geen lekkere start is?

 

Bekijk onze vacatures Of ontdek hoe wij werken