Koppelkoning

Een website bouwen is één ding. Een platform bouwen een andere. Een slimme integratie met bestaande systemen. Dat is dus écht ons ding. En we zijn er zo goed in, dat wij onszelf koppelkoning durven te noemen.

Een afspraak met de koppelkoning

 

 

Koppelingen

Koppelingen. Het gebied waar de mannen (m/v/x) zich van de jongens onderscheiden, zoals we het zelf zeggen. Een slimme integratie met slimme systemen. Dat is dus écht ons ding. En we zijn er zo goed in, dat wij onszelf koppelkoning durven te noemen. 

 

Alle informatie op de juiste plek

Bij W3S Digital zijn we gespecialiseerd in het maken van API-koppelingen tussen bestaande backoffice software, zoals CRM-systemen, boekhoudingspakketten en de platformen van onze klanten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van koppelingen kennen de meeste software API's geen geheimen meer voor ons. We maken al onze API koppelingen op maat om ervoor te zorgen de benodigde informatie op de juiste plek terecht komt.

 

Start met het slim koppelen van jouw systemen

Wil je starten met het slim koppelen van al jouw systemen? Om je te helpen bij het opstellen van de API-strategie hebben wij een whitepaper opgesteld. In het whitepaper komen een aantal onderwerpen aan bod die je meer inzicht geven in de manieren waarop een API-strategie jouw organisatie kan helpen!

Download de whitepaper API-strategie

Tackel al jouw vraagstukken

Lijkt het jou een goed idee om eerst te kijken wat de digitale mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Weet je nog niet waar je over een aantal jaar wilt staan op digitaal vlak? Of wil je juist innoveren en groei stimuleren binnen jouw organisatie? Dan is het goed om te beginnen bij het bepalen van een toekomstbestendige strategie. Met onze whitepaper: Hoe optimaliseer ik mijn digitale strategie, geven wij jou inzicht en een stappenplan om hiermee aan de slag te gaan. 

 

Jouw uitdagingen omzetten in kansen?

Heb jij een aantal business gerelateerde uitdagingen in beeld? Uitdagingen waarvoor je een oplossingen nodig hebt, maar niet weet wat de vervolgstappen zijn of de oplossingen nog niet bekend zijn. Dan sluit een designsprint goed aan bij jouw vragen. Ontdek hoe je een ideale strategie kunt ontwikkelen vanuit verschillende perspectieven en samen met meerdere stakeholders komt tot de meest effectieve oplossing.

Mogen wij jouw koppelkoning zijn? 

Sta je voor een uitdaging bij het ontwikkelen van jouw digitale strategie of het slim koppelen van jouw systemen? We geven je graag advies! Tijdens een gratis consult van 30 minuten vertellen we je graag meer over de vele mogelijkheden. Maak gemakkelijk jouw afspraak samen met Anouk!

Plan een gratis consult
Stuur Anouk een mail