Koppelkoningen

Een website bouwen is één ding. Een platform bouwen een andere. Een slimme integratie met bestaande systemen. Dat is dus écht ons ding. En we zijn er zo goed in, dat wij onszelf koppelkoning durven te noemen.

Van website naar platform

Koppelingen. Het gebied waar de mannen zich van de jongens onderscheiden, zoals we het zelf zeggen. W3S Digital heeft zeer ruime ervaring in het maken van koppelingen tussen bestaande software van klanten en hun websites en/of applicaties. Het tonen van facturen uit een boekhoudpakket in een mijn omgeving van jouw website, het inschieten van offerte aanvragen in je CRM pakket, zijn maar een aantal voorbeelden hoe je van je website en webplatform kan maken.

De meeste backoffice software is tegenwoordig voorzien van een koppelvlak. Dit is vaak in de vorm van een webservice of een Application Programmers Interface (API). Wij gebruiken deze koppelvlakken om tegenaan te praten en zo de gewenste data op het juiste moment te verkrijgen of in te voeren.

Dat doen we ook graag voor jou! Onder onze broker service vind je een overzicht van de producten waar we al eerder mee koppelden. Zit jouw product daar niet bij? Geen probleem! Als er een koppelvlak beschikbaar is, kunnen wij voor je aan de slag.

De W3S Digital broker service

Onze broker service geeft de klanten van W3S Digital de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te integreren met de website en andere systemen. De integratie wordt gedaan door middel van uitwisseling van gegevens tussen applicaties. In zowel XML als andere formaten. Hieronder een voorbeeld van hoe de service werkt:

De broker service ondersteunt diverse standaard formaten en er zijn tal van adapters beschikbaar voor het faciliteren van verbindingen met diverse platformen.

Mogen wij ook jouw koppelkoning zijn?

We gaan graag voor je aan de slag!

Neem contact met ons op: 
Info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Stuur een bericht

Laat je terugbellen

Laat je terugbellen

Boekhoudpakketten / ERP oplossingen

Koppelingen met boekhoudpakketten worden vaak ingezet om productinformatie op te halen en orders in te schieten. Uitgebreidere ERP implementaties worden gekoppeld om specifieke prijs- en voorraad informatie of de business rules die hiermee te maken hebben uit te lezen.

Payment Providers

Om betalingen te verwerken kan er gekoppeld worden met de verschillende payment service provders. Het is ook mogelijk direct met een bank te koppelen als men alleen een ideal oplossing nodig heeft. Omdat er geen payment service provider nodig is scheelt dit aanzienlijk in de transactiekosten.

Backoffice systemen

Koppel je Active Directory aan een Single Sign On zodat alle medewerkers in alle applicatie herkend worden zonder in te loggen.

E-mail Marketing Pakketten

Voorbeeld: koppel je email marketing pakket aan je website zodat nieuwsbrieven zich automatisch vullen met het laatste site nieuws.

CRM / Marketing Automation Pakketten

Voorbeeld: koppel je CRM pakket aan de mijn omgeving of leden gedeelte van je website.

Productleveranciers / fulfilment partijen

Search Providers / Maps

Product Information Management systemen (PIM)

Social Media