Als full service internetbureau smullen we van de complexiteit ‘aan de achterkant’ en genieten we van de maximale klantbeleving ‘aan de voorkant’. Die combinatie, dat is onze passie sinds 1994. En wat je passie is, daar ben je goed in. Zo koppelen we data van verschillende systemen omdat je klant met alle devices, altijd en overal online is.

Als Rotterdams bureau houden we van korte lijnen en een no nonsense aanpak. Dat is makkelijk, want we geloven in een hechte samenwerking als één van de sleutelfactoren in een succesvol project.

Kortom, bel ons niet voor een eenvoudig online project. Bel ons als je voor een echte online uitdaging staat. Als je serieus conversies wilt draaien uit je website. En ingewikkelde koppelingen aan de back-end met een design wat het tegenovergestelde doet lijken. Daar worden wij gelukkig van.

Tot snel!

Onze vijf idealen

Open samenwerking

Door goed naar elkaar te luisteren, eerlijk en vakkundig advies te geven en voor elkaar te willen werken ontstaat het beste eindproduct. Daarin komt de wens van de klant en ons advies samen.

1

Langdurige relaties

W3S wil onderdeel zijn van jouw organisatie en betrokken zijn bij zowel de uitdagingen als oplossingen. Wij zijn geen dozenschuivers. We streven naar het aangaan van een langdurig partnerschap.

2

Kleine teams

Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Als klant word je altijd direct geholpen door een teamlid uit jouw eigen team. Daarmee willen we transparantie creëren en, na verloop van tijd, een ‘thuisgevoel’.

3

Techniek is een middel

W3S levert maatwerk waarbij de techniek het unieke concept ondersteunt. Ieder product heeft bij W3S haar eigen technisch DNA. Techniek is bij ons altijd dienend, nooit een doel opzich.

4

Geef ons doelstellingen

Wij gaan het liefst aan de slag met jouw doelen en doelgroepen. Wij hebben de kracht in huis om op basis daarvan een uniek digitaal concept en strategie te ontwikkelen.

5

De mensen die het waar maken

Meet the team!