digital development digital design

Hypinvest

Hypinvest van NIBC Bank in Den Haag heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van hypotheekleningen. W3S Digital heeft een complete rebuild van het platform gerealiseerd.

  • toegankelijke entree
  • hulp functie direct centraal
  • intuïtief design en front-end met Vue.js
  • tarieven rekentool

Real time site search

De wereld van hypotheken is constant in beweging. Er komen nieuwe hypotheken bij, sommige verdwijnen en hypotheken wisselen soms van eigenaar. Door de jaren heen groeide het aanbod van Hypinvest door een enorme diversiteit aan hypotheken. Hierdoor is de wens ontstaan voor meer structuur en overzicht.

Om het aanbod overzichtelijk te maken is er een real time search geïmplementeerd. Dit houdt feitelijk een suggestieve site search in. Bij het invullen van bepaalde zoektermen worden, zonder de website te herladen, mogelijke zoekresultaten direct weergeven. Dit geeft de bezoeker geleidelijk informatie, dat zich langzaam aanpast aan bijkomende zoektermen, waardoor de bezoeker steeds relevantere informatie krijgt.

Dit heeft als voordeel dat een bezoeker niet een gehele zoekterm hoeft in te vullen voordat er een resultaat verschijnt, maar dus al direct bij het intypen van de eerste letter worden er mogelijke resultaten getoond.

Customer Experience & rekentool

Informatie zoeken over hypotheken is niet altijd even leuk, daarom was de customer experience een belangrijk aandachtspunt. We willen de websitebezoekers een leuke ervaring aanbieden tijdens de zoektocht naar informatie.

Om die reden is er een aangename sfeer gecreëerd op de website. Met behulp van een frisse lay-out en animaties hebben wij dit proberen te realiseren. Dankzij deze sfeer is het voor bezoekers een stuk prettiger om informatie op te zoeken en geeft het Hypinvest de mogelijkheid meer kennis te delen. Bezoekers zullen geneigd zijn langer op de site te blijven, en dit resulteert in een grotere verspreiding van kennis.

Daarnaast heeft de bezoeker per hypotheek de mogelijkheid om rentetarieven op te vragen. Door op een gemakkelijke manier de tijdsduur bij de hypotheek in te voeren, laat de rekentool overzichtelijk het resultaat van rentepercentages zien. Op deze manier zijn verschillende hypotheken gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project