31 augustus 2020

Virtueel Teamuitje!

w3s

Omdat we niet fysiek samen kunnen zijn, hebben we elkaar maar online opgezocht. Vanaf het moment dat we allemaal thuis gingen werken, hebben we elke week op donderdag een webcast. Een webcast waarin we bespreken hoe het gaat het met bedrijf, wat de ontwikkelingen zijn en updates van collega’s. Dit keer hebben we dat uitgebreid met een online activiteit: Project Arrow.

Via de post kwam al een leuk pakket binnen. Een borreldoos met speciaal bier en hapjes. De perfecte start een virtueel teamuitje. Toen het eerste biertje werd geopend begonnen we met het online spel. Samen met je team moest je een crisissituatie voorkomen. Elk teamlid was een wereldleider, van Angela Merkel tot Xi Jinping en van Boris Johnson tot Donald Trump.

Via raadsel, puzzels en vragen kon je team de crisissituatie voorkomen. En om het nog stapje verder te gaan, moesten we dit ook vastleggen. Je raad het al. Dit leidde tot hilarische situaties waarvan we filmpjes en foto’s hebben!
Al met al een geslaagde middag!

En als je, je afvraagt wat de gelegenheid was van dit leuke online teamuitje? Dan moet je de website in de gaten houden. Vanaf november vertellen we daar meer over.

Borrelbox

Geschreven door: