4 november 2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

w3s

Sinds oktober is Geert de Leeuw als Front-end Developer bij ons aan de slag gegaan. Het plan was om hem eerst in te werken op kantoor, maar door strengere maatregelen heeft Geert een goede online onboarding gehad. Hoog tijd om Geert voor te stellen en te kijken hoe zijn eerste maand is verlopen.

Ha Geert, wil je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben 36 jaar oud, getrouwd, en ik heb twee kinderen van tweeënhalf en zes jaar oud. Ik woon in Dordrecht met een grote tuin én een moestuin. Als ik iets wilt eten, loop ik zo de tuin in om iets uit te kiezen. Boerenkool, courgettes, pompoenen. Heel leuk ook om aan mijn kinderen te laten zien hoe het groeit.

Hoe ben je bij W3S Digital terecht gekomen?

​Ik ken W3S Digital eigenlijk al wat langer en hield ze ook in de gaten. Een post op LinkedIn heeft mij 'getriggerd' om me verder in W3S Digital te verdiepen. Solliciteren bij W3S Digital voelde voor mij al een logische stap.

Wat sprak je dan precies aan bij W3S Digital?

Ik had heel leuk contact gehad met Bob (Commercieel Directeur). Hierdoor kreeg ik een beeld van W3S Digital dat ze heel toegankelijk en open waren. Maar tegelijkertijd ook heel professioneel. Voor mij is dat een hele prettige combinatie.

Welke expertise (naast je front-end skills natuurlijk) breng je mee naar W3S Digital?

Ik denk dat ik een aanwinst voor het team ben door mijn ervaring in klantcontact. Dat vind ik leuk en daar ben ik goed in. Het lukt mij om een brug te slaan tussen de klant en de developer. Hierdoor kan het probleem van de klant goed opgepakt worden en goed vertaald worden naar de developer. Voor de klant is dat prettig omdat het dan efficiënter gaat.

Je bent nu een paar weken aan de slag. Wat is je al opgevallen bij W3S Digital?

Binnen het team is iedereen open en eerlijk naar elkaar. Mensen vinden het leuk om lekker bezig te zijn. En dit alles zorgt voor een goede sfeer.

In eerste instantie zou ik op kantoor beginnen. Dit werd snel omgegooid waardoor ik volledig digitaal ingewerkt word via Microsoft Teams. Ik had er geen voorstelling bij van hoe dat zou gaan, maar dat ging eigenlijk verrassend goed. Het is een aparte manier om mensen te leren kennen. Ergens is het ook wel bijzonder om zo ingewerkt te worden en aan de slag te gaan.

Goed om te horen. Het kan ook lastig zijn, maar het inwerkproces is dus goed bevallen?

Het is allemaal positief verlopen. Het voordeel is dat iedereen heel open is en bereid is om mij te helpen en dingen uit te leggen. Ik heb ook een buddy als vast aanspreekpunt. In het begin zijn er dingen die heel gewoon zijn voor medewerkers. Als je nieuw bent, weet je niet altijd waar je moet zijn en dan is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben die de basisdingen uitlegt.

Was er dan iets waar je aan moest wennen binnen W3S Digital?

Bij ieder bureau is het werkproces net iets anders. Je moet weten hoe het loopt. Voor de rest waren er al veel dingen bekend qua programma’s etc. Inmiddels is het werkproces wel duidelijk.

En tot slot: is er iets wat je collega’s niet zo gauw over jou te weten komen?

Oeh, goede vraag. Ik kan heel goed klussen. Ik klus eigenlijk alles bijna zelf. Zo heb ik in mijn nieuwe huis de slaapkamer volledig gestript en er twee kamers van gemaakt. Plafond eruit, Cv-ketel verplaatst, leidingen verplaatst. Ik vind het leuk om lekker bezig te zijn.

Ook werken bij W3S Digital?

Ben je net zo'n goede aanwinst voor het team als Geert? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Geschreven door: