Digital Development

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij expert in het ontwikkelen van platformen, webshops, intranetten en meer!

Start jouw project

Platform experts

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met met het ontwikkelen van software, websites en platforms. We worden gelukkig van complexe koppelingen aan de back-end met een design wat het tegenovergestelde doet lijken aan de front-end. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een platformexpert en hebben we verschillende webshops, webapplicaties, intranetten en platformen ontwikkeld op basis van open source. De koppelingen naar de backoffice en externe softwarepakketten zijn in de back-end leidend bij het bouwen van de websites en platformen.

Development

Bij W3S Digital maken wij gebruik van de nieuwste technieken uit de Microsoft Stack. Zo ontwikkelen wij onze online platformen met C# in combinatie met het Microsoft .Net Framework. En hebben wij ruime ervaring in het onderhouden en beheren van applicaties geschreven in Delphi. Door onze gestandaardiseerde aanpak kunnen we snel en efficiënt oplossingen realiseren. 

Het ontwikkelen van nieuwe websites en platformen gebeurt bij ons met eigen teams van ervaren en talentvolle developers. Als jouw digitale partner geloven we niet in uitbesteding naar andere landen of bedrijven. Benieuwd welke uitdagingen wij eerder zijn aangegaan?

Bekijk ons werk

Umbraco als content management systeem

Wij gebruiken al jaren naar volle tevredenheid Umbraco als content managementsysteem (CMS). Doordat Umbraco gebaseerd is op een opensource karakter kunnen onze developers al jouw wensen meenemen in het design. En heb jij een 'one of a kind' online platform.

Meer over Umbraco

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen