Een schaalbaar online platform

  • Logistiek
  • Platformen

Hudig & Veder

afbeeldingen worden geladen...

Hudig & Veder is een wereldwijd opererende logistieke partner voor slim transport, warehousing en handelingsdiensten. Haar missie: bedrijven vooruit helpen. Van mineralen tot raketlanceerders, van Van Goghs tot windmolens. Ze vinden altijd de slimste manier om vracht overal ter wereld naartoe te krijgen.

Onconventioneel denken in een traditionele sector

Hudig & Veder kijkt vooruit, het bedrijf pioneert in een sector die van zichzelf veel traditionele kenmerken heeft. Tegenwoordig is de logistieke markt dynamischer en veeleisender dan ooit, met grote veranderingen en kansen die voor ons liggen: nieuwe technologieën en IT, nieuwe klimaatregels, opkomende spelers in het veld en meer. Dit betekent dat Hudig & Veder flexibel, visionair en innovatief moeten blijven. Een schaalbaar online platform dat daarop is voorbereid is van essentieel belang.

Multisite & Mulitilanguage

Hudig & Veder kent verschillende labels waaronder zij haar diensten verleend. Gans Logistics, BNL Shipping, Hudig & Veder Forwarding. Waar deze labels iedereen hun eigen huisstijl en website hadden zijn ze nu gezamenlijk in het Umbraco CMS ondergebracht. We bouwden een flexibele basis in het CMS van waaruit Hudig & Veder verschillende sites in verschillende talen kan samenstellen. Door middel van onze ‘blokkenmethode’ kunnen alle sites binnen het CMS gebruik maken van de beschikbare bouwblokken. Ieder label krijgt daarbij een eigen ‘huisstijl sausje’.

Schaalbare architectuur

Nieuwe technologieën en IT zorgen voor veranderingen en kansen in de transportsector. Voor Hudig & Veder was het bouwen van een schaalbaar digitaal platform dan ook een vereiste. Door middel van een brokerservice kunnen verschillende externe applicaties en databronnen gekoppeld worden, die weer informatie uit kunnen serveren aan (een van) de websites. De schaalbare architectuur zorgt ervoor dat er het platform in de toekomst uitgebreid kan worden, met meerdere websites, meerdere talen en andere applicaties. Denk bijvoorbeeld aan een klantportaal of data applicaties.

Bekijk ook andere cases die betrekking hebben op logistiek