Digitalisering van het administratieve proces en een vernieuwde koppeling 

  • Ledenorganisaties
  • Platformen

Architectenregister

afbeeldingen worden geladen...

Je bent pas écht architect als je ingeschreven staat in het Architectenregister. Stichting Bureau Architectenregister draagt zorg voor dit register. Al jaren mogen wij voor het register werken, vorig jaar lanceerden wij een nieuwe website voor hen. Grootste verandering was de digitalisering van het administratieve proces en een vernieuwde koppeling met CRM-systeem iFunds / Blackbaud.

 

  • - Koppeling CRM-systeem iFunds
  • - Digitalisering administratieve werkprocessen
  • - Doelgroepgericht informeren

Voor elke architect

Het doel van de website van Bureau Architectenregister is: ervoor zorgen dat alle architecten zich gemakkelijk kunnen inschrijven via de website en dat alle geregistreerde architecten terecht kunnen voor kennisdeling en cursussen. De nieuwe website is ook op basis daarvan ingericht. Met drie grote knoppen op de homepage voor de hoofddoelgroepen van het Architectenregister, zodat iedereen snel zijn of haar weg vindt. Iedere architect heeft toegang tot een persoonlijke 'mijn omgeving' met daarin alle actuele informatie over zijn inschrijving, betalingen en bij- en nascholingsactiviteiten.

Digitalisering

Om ervoor te zorgen dat alle architecten realtime hun actuele informatie binnen de inlogomgeving in kunnen zien legden we een koppeling met CRM-systeem iFunds. Informatie wordt opgehaald uit iFunds en bij wijzigingen weer teruggeschreven. Ook het hele administratieve proces rondom betalingen werd gedigitaliseerd. In plaats van jaarlijkse 10.000 facturen te posten worden facturen nu beschikbaar gesteld in de persoonlijke 'mijn omgeving' van elke architect. Daar kan ook direct de betalingsstatus ingezien worden. Wanneer er een nieuwe factuur klaar staat, ontvangen alle architecten een mail met directe link naar de factuur. Betalen kan per
automatisch incasso of factuur.

Bekijk ook andere cases