Website Briefing Template

Heb je plannen om een nieuwe website of platform te laten ontwikkelen? Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang de website briefing template inclusief voorbeelden gratis in je mailbox! Al meer dan 1500 mensen gingen je voor!

Whitepaper: Website briefing

Je Website Briefing in 12 stappen

Wij kregen regelmatig de vraag om onze klanten te helpen bij het opstellen van een website briefing. Om jullie een handje te helpen hebben wij deze whitepaper opgesteld. Deze whitepaper is een ideaal hulpmiddel bij het opstellen van een Website Briefing voor je nieuwe website of platform. Aan de hand van 12 stappen schrijf je een complete briefing waarmee een internetbureau aan de slag kan gaan.

Om je te verder te helpen bij het schrijven van je briefing geven we per stap ook voorbeelden. Met deze Website Briefing voorbeelden kun je concreet van start gaan met het schrijven van je Website Briefing.

Hulp nodig?

Nog geen bureau voor je nieuwe online project? Wij helpen je uiteraard graag met het bouwen van je nieuwe website of platform. Neem contact met ons op voor hulp bij het opstellen van je Website Briefing of voor advies van één van onze experts. We nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen