Umbraco CMS

Bij W3S werken we al een aantal jaar naar volle tevredenheid met Umbraco als content management systeem (CMS). De grootste pluspunten van Umbraco zijn de gebruiksvriendelijkheid, het open source karakter en de actieve community.

Bekijk video
scroll verder

Gebruiksvriendelijk

De hiërarchische opbouw van het Umbraco CMS systeem zorgt voor een gebruiksvriendelijke uitstraling. Umbraco heeft een hiërarchische structuur waarbij alle pagina’s onder elkaar staan op basis van de structuur van de website. Je kan, op basis van je eigen wensen, verschillende soorten (content)pagina’s toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een webshop die speciale product- of landingspagina’s wil toevoegen.

Umbraco is eenvoudig in het gebruik en heeft standaard inbouwde tabs voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast is alle media (afbeeldingen en bestanden) overzichtelijk te beheren in de media bibliotheek. Een groot pluspunt is dat je het CMS ook via mobiel en tablet kunt beheren.

Open source focus

Met het open source .net karakter van Umbraco zijn we in staat om complexe platformen op een gebruiksvriendelijke manier te bouwen. In het open source .net systeem van Umbraco bouwen we onder andere websites, webshops, intranetten en complete platformen. Hierdoor is Umbraco een CMS dat uitermate geschikt is voor (grotere) MKB organisaties. Developers en ontwerpers hebben veel vrijheid om het CMS naar wens van de klant in te richten.

Community member

Umbraco wordt constant ontwikkeld door ruim 50 man en een community die verschillende modules produceert. Door de actieve community van developers wordt er veel kennis uitgewisseld, hierdoor wordt het CMS constant doorontwikkeld. W3S levert als community member een actieve bijdrage aan het platform door actief te zijn op diverse fora en aanpassingen in het systeem aan te dragen. Zo bieden we bijvoorbeeld ons alternatief voor Google Site Search via een open source module gratis aan binnen de community.

Meer weten over Umbraco

Neem contact op met één van onze experts voor meer informatie.

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.