Recommend a front-end friend!

W3S groeit en is op zoek naar briljante front-end developers! Geef je zomer een gouden randje en help W3S aan leuke nieuwe collega's!

scroll verder

VERDIEN € 1000 , -

Dit is je kans om je zomer een gouden randje mee te geven. Weet jij;

  • een goede nieuwe front-end developer te vinden,
  • bij ons aan te dragen voor een leuke kennismaking
  • en komt hij/zij na de sollicitatieprocedure de proeftijd door?

Dan verzeker jij jezelf van een mooie beloning van €1000,-!

Meet the team

Onze collega's zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende disciplines. Van Online Marketeers en UX Designers tot Back- & Front-End Developers.

Maak kennis met alle teamleden

Rotterdams bureau

Als full service internetbureau in Rotterdam worden wij al meer dan 20 jaar blij van technische uitdagingen. In 1994 ontstaan door de opkomst van internet en een paar technische studenten die daar wel brood in zagen. Inmiddels zijn de tijden veranderd, maar is de focus hetzelfde gebleven. Destijds geloofde W3S al dat organisaties internet bedrijfskritisch moesten inzetten om bestaansrecht te hebben. Dat geloof, die visie, is anno 2018 nog steeds hetzelfde.

Waar ons hart sneller van gaat kloppen? Denk aan een complex back-end met meerdere koppelingen. Platformen met meerdere gebruikersgroepen, zelfservice portalen of uitgebreide e-commerce omgevingen. En dan kunnen we het niet laten om het technische deel te voorzien van een design wat een maximale klantbeleving biedt. Want de motorkap moet minstens zo mooi zijn als wat er onder ligt. Combineer dat met een doordachte strategie en slimme online marketing, en een succesvol project is in onze ogen geboren.

Neem contact op!

Heb je iemand gevonden of ben je door iemand op de vacature gewezen? Laat je terugbellen of stel direct je vraag.

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.