ROC Leiden verzorgt onderwijs voor 7700 studenten uit Leiden en een groot gebied daar omheen. Je kunt er terecht voor beroepsopleidingen (mbo), volwassenenonderwijs en cursussen en trainingen voor bedrijven en instellingen. 

ROC Leiden direct bekijken
Scroll verder
roc_tablet_2.png roc_tablet_2.png

DIRECT AAN DE SLAG

Jongeren die kiezen voor hun MBO opleiding zijn vaak nog erg jong, zo'n 16 jaar. Hoe maak je dan al zo'n grote beslissing die je hele leven bepaald? Bij het ontwerp van de nieuwe website hebben we daarom zoveel mogelijk geprobeerd om de studie en - belangrijker nog - het toekomstige beroep in beeld te brengen. 

Bij ROC Leiden ligt de nadruk op het opdoen van praktijkervaring. Studenten gaan vanaf de eerste dag van hun studie al aan de slag met realistische opdrachten uit de beroepspraktijk. Gelukkig zaten we niet verlegen om prachtige foto's van de school en haar studenten, waardoor de opleidingen van het scherm afspatten. 

roc_tablet_1.png roc_tablet_1.png
roc_img_4.png roc_img_3.png

EEN GROTE BLOKKENDOOS

Omdat er enige tijdsdruk was (ROC Leiden wilde graag live met de nieuwe website voor de start van het nieuwe schooljaar), besloten we om van de website de alombekende 'blokkendoos'te maken. We realiseerden een stuk of 5 'blokken' zoals bijvoorbeeld een opleidingenblok, tekstblok en mediablok. ROC Leiden kan alle blokken flexibel inzetten om pagina's vorm te geven. (Bijna) complete vrijheid, iets wat ze erg hadden gemist op hun oude website!

En wij zouden W3S niet zijn als we deze blokken niet allemaal netjes responsive op zouden zetten.

roc_img_1.png roc_img_2.png

Vragen over dit project?

Anouk was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van ROC Leiden

of bel 010 2700333