Goudappel Coffeng is de overkoepelende naam van een aantal samenwerkende bedrijven met een doel: mobiliteitsvraagstukken op de best mogelijke manier oplossen. De uitdaging bij dit project was het profileren van Goudappel Coffeng als kennisorganisatie. Het geheel is gerealiseerd als een multi-language en multi-site systeem op basis van Umbraco.

Goudappel direct bekijken
Scroll verder
tablet-staand1.jpg (2)

ADVISEURS CENTRAAL

Goudappel Coffeng is een organisatie waar advisering centraal staat, op de oude website(s) kwam dit nog niet goed naar voren. Op de nieuwe website(s) moesten adviseurs dus een centrale plek krijgen, zij zijn immers het hart van de organisatie.

De adviseurs hebben een plek gekregen op de homepage van Goudappel. Iedere adviseur is daarnaast gekoppeld aan de projecten die hij of zij heeft gedaan. Over de gehele website is de koppeling tussen adviseur en project te vinden. Het is ook veel eenvoudiger om contact op te nemen met een adviseur. 

tablet-liggend1.png
tablet-staand3.jpg

1 TEMPLATE, 3 UNIEKE WEBSITES

Goudappel Coffeng bestaat uit 3 verschillende organisaties. De uitdaging was om een website template te bouwen voor deze organisaties, terwijl de eigen identiteit gewaarborgd bleef. Het resultaat: 3 websites met dezelfde opbouw, maar elk een andere uitstraling!

De websites staan allemaal één CMS. Goudappel kan hier alle drie de ‘unieke’ websites zelf beheren. De websites zijn daarnaast ook multi-language, waardoor zij de mogelijkheid hebben om de website in een andere taal te lanceren.

tablet-liggend3.png
tablet-staand4.jpg

BLOKKEN PRINCIPE

De multi-platform oplossing voor Goudappel zorgde ervoor dat wij creatief om moesten gaan met de contentstructuur. De keuze kwam al snel op het bouwen van een blokkendoos website, omdat Goudappel hierdoor meer keuze had voor de inrichting van de website(s). 

Het blokkendoos systeem werkt als volgt: Goudappel gaf aan welke functionaliteiten in de website wilden hebben en wij hebben deze vervolgens omgezet in blokken. Goudappel kan zelf bepalen welke blokken zij gebruiken om de pagina’s in te richten. Iedere krijgt hierdoor haar eigen unieke invulling. Neem een kijkje op www.goudappel.nl of www.excellent-cities.com

tablet-liggend2.png

Vragen over dit project?

Rene was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Goudappel Coffeng

of bel 010 2700333