Het Goois Natuurreservaat wordt gevormd door ongeveer 40 natuurterreinen in de buitengebieden van zes gemeenten in Noord Holland, inclusief alle Gooise heidevelden en het grootste deel van de bossen, zandvlakten en eeuwenoude akkers. Er is dus veel natuurschoon te vinden, terwijl het reservaat middenin bewoond gebied ligt. Ontzettend dichtbij dus!

Het Goois Natuurreservaat is al enige jaren klant bij W3S, maar had een veroudere website. Dit project is voortgekomen uit een initiatief van W3S om de website helemaal te vernieuwen.

Goois Natuurreservaat direct bekijken
Scroll verder
iPad_liggend_1.png

SPETTEREND NATUURSCHOON

Met de website willen we de bezoekers letterlijk en figuurlijk het reservaat ín trekken. Door middel van prachtige fotografie van al het natuurschoon, heldere teksten en handige wandelroutes willen we ze verleiden om een bezoekje te komen brengen.

We willen ze niet alleen op bezoek, maar ook dat ze de interactie aangaan! Zo kun je als bezoeker je foto, gemaakt in het GNR, twitteren naar @mooigooi. Die wordt dan live getoond op de homepage. Of je kunt dit mooie plaatje zelf uploaden in de beeldenbank. Ten slotte kun je je familie en vrienden laten weten dat je één van de prachtige routes hebt gelopen, door deze te delen op social media.

iPad_staand_1.png
iPad_staand_2.png

DE PERFECTE ROUTE

Het Gooi bestaat uit verschillende natuurgebieden met ruim 290 kilometer aan wandel-, fiets en ruiterpaden. De verschillende routes kunnen gemakkelijk doorzocht worden met onze slimme filters. We ontwikkelden een custom icon-font met alle iconen, zodat deze ook op retinaschermen haarscherp getoond kunnen worden.

Wil je een lange of korte wandelin? Met of zonder hond? Zelfs het soort landschap kun je selecteren, zodat je snel een route vindt die helemaal past bij jouw voorkeuren.

iPad_liggend_2.png
iPad_staand_3.png

DONATEURS EN LEDEN WERVEN

Het GNR is, uiteraard, geen volledig commerciële organisatie. Ze wordt gesteund door de gemeentes & provincie, en daarnaast door bedrijven en particulieren. Om de natuur in stand te kunnen houden voor de toekomstige generaties is het ontzettend belangrijk om donateurs en leden te werven. De website zet daarop in. De navigatie die bij het doneren hoort, hebben we verbeterd en we verzonnen enkele nieuwe manieren om te doneren. Zo kun je nu ook een (gratis) share op social media doneren, om het GNR bij je vrienden te promoten.

iPad_liggend_3.png

Vragen over dit project?

Anouk was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Goois Natuurreservaat

of bel 010 2700333