De Argumentenfabriek helpt mensen en organisaties helder denken door het visualiseren van informatie. In ons tijdperk, waar een overvloed aan informatie beschikbaar is op het internet, televisie en in boeken, is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Door alle relevante informatie over een vraagstuk te visualiseren, krijgen mensen weer grip op hun vraagstuk.

Complexe vraagstukken oplossen voor andere bedrijven en organisaties, blijkt toch anders als je het voor je eigen organisatie moet doen. Daarom schakelde de Argumentenfabriek W3S in om hun nieuwe website te ontwikkelen

Argumentenfabriek direct bekijken
Scroll verder
iPad_staand.png

BOLD & BRIGHT

De nieuwe website is geheel in de huisstijl van de Argumentenfabriek. Vormelementen uit de Argumentenkaarten (het product van denksessies) worden bijvoorbeeld gebruikt als pagina-menu. Zo zie je op een soort metro-achtige lijn bij welk hoofdstuk op de pagina je je bevindt.

De website is heel flexibel ingericht. Er zijn verschillende “blokken” ontwikkeld, die De Argumentenfabriek vrij kan inzetten. Maximale flexibiliteit dus.

En als kers op de taart, kun je in de winkel allerlei boeken over helder denken of Argumentenkaarten bestellen.

Bekijk het zelf op www.argumentenfabriek.nl

iPad_liggend.png