Bureau Architectenregister is een publieke organisatie die toeziet op de naleving van de wet die de titel van architecten beschermd. De uitdaging bij dit project was het koppelen van alle geregistreerde architecten uit het CRM aan het CMS van de website.

Architectenregister.nl direct bekijken
Scroll verder
tablet-staand1.png

VOOR ELKE ARCHITECT

Het doel van de website van Bureau Architectenregister is: ervoor zorgen dat alle architecten zich gemakkelijk kunnen inschrijven via de website en dat alle geregistreerde architecten terecht konden voor kennisdeling en cursussen.

De nieuwe website is ook op basis daarvan ingericht. Met twee grote knoppen op de homepage. Iedere architect heeft zijn of haar eigen inlogomgeving met waarin ze berichten ontvangen over betalingen en interessante informatie van collega’s.

tablet-liggend1.png
tablet-liggend2.png

KOPPELING MET IFUNDS

Om ervoor te zorgen dat alle architecten terecht konden op hun eigen inlog-omegving moest er een koppeling worden gemaakt met het CRM-systeem Ifunds. De contactinformatie moest uit het CRM worden gehaald en geplaatst worden in het CMS van Bureau Architectenregister.

Wij hebben dit bewerkstelligd door de verouderde koppeling van Ifunds geschikt te maken voor vernieuwd gebruik. Inmiddels staat de koppeling tussen Umbraco (CMS) en Ifunds en kan iedere architect gemakkelijk inloggen.

Ben je benieuwd naar hoe het eruit ziet? Neem zelf een kijkje! www.architectenregister.nl

tablet-staand1.png

Vragen over dit project?

Anouk was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Bureau Architectenregister

of bel 010 2700333