Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid door het bieden van informatie over voeding, beweging en suppletie. Ze willen dit bereiken door het aanbieden van cursussen en opleidingen en de verkoop van professionele voedingssupplementen en plantenextracten.

Bonusan.com direct bekijken
Scroll verder
tablet-liggend1.jpg

MEER DAN EEN WEBSHOP

Bonusan verkoopt supplementen aan doelgroepen als: patiënten, therapeuten, groothandels, retailers. De beschikbaarheid en prijs van de supplementen verschilt per doelgroep, omdat een patient bijvoorbeeld BTW moet betalen en een groothandel niet. Aan de achterkant van de webshop heeft dit grote gevolgen. Met behulp van de inlog worden specifieke profielen gekoppeld aan een doelgroep, met de daar bijbehorende supplementen en prijzen. Daarnaast biedt Bonusan ook advies en opleiding aan haar gebruikers!

tablet-staand1.png
tablet-staand2.jpg

E-COMMERCE KOPPELING

Voor de website van Bonusan is er een koppeling opgezet met de softwareprogramma’s SAP, Adnovate, SalesForce en iDeal. Alle programma’s worden voorzien van up-to-date informatie door middel van XML-feeds die periodiek worden uitgewisseld tussen de website en back office systemen. De e-commerce koppeling heeft ervoor gezorgd dat Bonusan een volledig platform kan neerzetten, waarbij verschillende werkprocessen nog efficiënter verlopen. 

tablet-liggend3.jpg
tablet-liggend2.jpg

TRACKEN MET ENHANCED ECOMMERCE VAN GOOGLE

Bonusan heeft een speciale Enhanced E-commerce implementatie gekregen in Google Analytics. Het platform registreert iedere transactie en zorgt ervoor dat Bonusan inzicht krijgen in het gedrag van de gebruikers en de winstgevendheid van haar online kanalen.

In Google Analytics is nu een winkel- en betaalgedraganalyse te vinden die de funnel van het check-out proces van de bezoekers weergeeft. Ook zijn de prestaties van de verkoop- en producttransacties te bekijken. Bonusan kan door al deze gegevens haar e-commerce platform optimaliseren en nog meer opbrengsten genereren. 

tablet-staand3.jpg

Vragen over dit project?

Anouk was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Bonusan

of bel 010 2700333