ux / design development umbraco

Printservices

FujiFilm Nederland zocht een partner die haar kon ondersteunen bij het uitwerken van een strategische visie op het bereiken van haar B2B doelgroep. We gingen aan de slag met doelgroepanalyses, contentstrategie en de ontwikkeling van een B2B site.

  • Innovatief design
  • Analyse & strategie
  • Koppeling met MailChimp
scroll verder

Strategie & design

Om de naamsbekendheid op de B2B markt te vergroten zijn we dit project met onze ‘full service aanpak’ aangevlogen. De strategie is bepaald aan de hand van de doelstellingen (inclusief KPI’s) en persona’s van de doelgroepen. Wie zich weleens in de markt rondom 'fotoalbums' heeft verdiept herkent de uitdaging. Op basis van het strategisch plan werd printservices.nl het platform van waaruit we de B2B markt gingen benaderen. De site kreeg een innovatief design waarbij aansprekende animaties een hoofdrol spelen.

Online marketing

Om de doelstellingen van FujiFilm te behalen ontwikkelden we een contentstrategie gericht op verschillende doelgroepen waarbij we landingspagina's en whitepapers inzetten. Met een flexibele opzet van Umbraco kan FujiFilm gemakkelijk zelf landingspagina's ontwikkelen, wijzigen en whitepapers beschikbaar stellen.

Door middel van een dashboard in Google Data Studio brengen we alle conversies overzichtelijk in kaart. Daarmee heeft FujiFilm 24/7 inzicht in de meest relevante website data. Zo worden de website- en campagneprestaties nauwlettend in de gaten gehouden om verder te optimaliseren.

Koppeling met MailChimp

Om de e-mailmarketing voor een gedeelte te automatiseren hebben we het platform gekoppeld met MailChimp. Dankzij deze koppeling worden nieuwe aanmeldingen voor de nieuwsbrief automatisch toegevoegd en kunnen aangevraagde offertes direct opgevolgd worden.

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project
Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.