digital design digital development umbraco

KPC Groep

KPC Groep is een landelijk adviesbureau dat maatwerkoplossingen voor het onderwijs biedt. De energieke adviseurs willen het lerend vermogen van leerlingen, studenten, leraren en onderwijsleiders versterken.

  • Customer journey mapping
  • Conversieoptimalisatie
  • Koppeling met Spotler

De doelgroep centraal

KPC Groep ervoer dat haar website onvoldoende mogelijkheden bood om dicht op haar klant te zitten en in te spelen op specifieke behoeften en vragen. De dienstverlening van KPC moest meer benaderd worden vanuit de vraag van de bezoeker, die zich door een wirwar aan pagina's moest worstelen. Dat kon beter! Na een pitch kreeg W3S Digital de opdracht om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van een nieuwe website. We begonnen met het in kaart brengen van de customer journey en eindigden met een site die de klant de goede richting in helpt en stuurt op conversies. Resultaat: meer bezoekers, hogere conversies en meer offerte aanvragen.

Contentstrategie

Om voor conversieoptimalisatie te zorgen, hebben we kritisch gekeken naar de contentstrategie van KPC Groep. We hebben de focus gelegd op de 'mensen van KPC Groep' die vanuit hun expertise en ervaringen potentiële klanten het beste kunnen helpen in hun zoektocht naar de voor hen geschikte oplossing. Door middel van blogs, whitepapers, publicaties en specifieke e-mailnieuwsbrieven kunnen klanten extra informatie downloaden die hen in dit zoektraject helpen. Deze extra content zorgt ook voor een betere vindbaarheid van KPC Groep én versterkt de leadgeneratie.

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project