digital development umbraco

KCR

Het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam (KCR) zorgt er voor dat onderwijs en cultuur met elkaar verbonden worden. We mogen al een behoorlijke tijd met veel plezier voor KCR werken, want naast leuke mensen hebben ze ook nog eens hele leuke projecten. Die showen ze in al haar glorie op de nieuwe website kc-r.nl.

  • Frisse nieuwe website
  • Filteren binnen het Rotterdams aanbod
  • Front-end editing voor cultuuraanbieders

Een frisse nieuwe website

Op haar website biedt het KCR alle culturele instellingen van Rotterdam een plek om hun educatieve aanbod voor scholen tentoon te stellen. Bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen van het theater, een rondleiding in een museum of een workshop percussie. Maar het KCR biedt zelf ook producten aan voor onderwijsprofessionals. Twee verschillende doelgroepen die op één plek bediend moeten worden. Aan ons de mooie taak daar een gebruiksvriendelijke en intuïtieve website voor te ontwikkelen.

Eén grote bak

In totaal zijn er meer dan 200 culturele producten van Rotterdamse aanbieders. Deze aanbieders kunnen via front-end editing zelf al hun gegevens, producten, contactpersonen en locaties beheren. Daarnaast heeft het KCR ook eigen producten speciaal voor professionals, die ze graag wat meer in de schijnwerpers wilden zetten. Alle producten op het platform dienen hetzelfde doel: Rotterdamse kinderen met cultuuronderwijs in aanraking laten komen. Logisch dus om ze - met de nodige slimme filters - samen aan te bieden in 'één grote bak'. Zo vindt iedereen gemakkelijk het product dat bij zijn vraag past.

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project