digital design digital development umbraco

Hogeschool InHolland

Hogeschool Inholland biedt onderwijs voor studenten en professionals in de Randstad.

  • Compleet nieuwe uitstraling
  • Volledig responsive
  • Blokkendoos principe

Een complete make-over

Het uiterlijk van de website van Hogeschool InHolland moest helemaal vernieuwd worden. De oude website voldeed niet meer aan de verwachtingen en was ook niet responsive. Tijdens deze vernieuwing moest de ‘achterkant’ van de website in tact blijven. De front-end van de detailpagina's moesten op de schop, terwijl de homepage een andere content structuur kreeg. Aan de rest van de koppelingen, Umbraco CMS en contentstructuur mocht niets veranderd worden. Het betreffende SCRUM team van W3S Digital heeft hiervoor intensief samengewerkt met het development team van InHolland.

Het resultaat is een totale make-over van de website. Voor de nieuwe website is er veel meer gebruik gemaakt van beelden en wordt de ruimte op de pagina ook beter benut. Extra aandacht is uitgegaan naar het optimaliseren van de Call To Action's. Hiervoor is er een webstyle guide ontwikkeld waarin de nieuwe vormelementen en kleuren worden gedefinieerd.

Een nieuwe homepage

Het nieuwe design van de homepage is gebouwd op basis van het blokkendoos principe middels de inline content module in Umbraco.

InHolland heeft nu meer controle over haar homepage, omdat zij zelf de indeling, functionaliteiten en volgorde van de blokken kunnen beheren. Daarnaast kunnen studenten weer met een gerust hart de website van InHolland bezoeken met hun smartphone!

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project
Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.