digital development digital design umbraco

Goudappel Coffeng

Goudappel Coffeng mochten wij ondersteunen bij het ontwikkelen van een multibrand platform, waarbij voor drie deelbedrijven een eigen site gebouwd kon worden binnen één CMS.

  • Umbraco multi-site systeem
  • Koppeling met eigen content database
  • Hoofdrol voor adviseurs

De adviseurs centraal

Goudappel Coffeng bedenkt oplossingen voor complexe mobiliteitsvraagstukken. Die oplossingen worden ontworpen door de adviseurs van Goudappel, het hart van de organisatie. De adviseurs kregen dan ook een centrale plek binnen de website, van waaruit bezoekers gestuurd werden richting voor hen relevante projecten en publicaties. Over de gehele website is de relatie tussen adviseur en project te vinden en kan er direct contact worden opgenomen met de betreffende adviseur.

Blokken bouwen

Binnen het CMS van Goudappel draaien er drie websites en per site meerdere taalversies. Om elke site toch zijn eigen gezicht en indeling te geven, ontwikkelden we sites met onze blokkenaanpak. In plaats van paginatemplates ontwikkelen we 'blokken' die op elke pagina in willekeurige volgorde gebruikt kunnen worden. Alle blokken zijn voor alle sites binnen het platform te gebruiken.

1 CMS, 3 unieke websites

Goudappel Coffeng bestaat uit 3 verschillende organisaties. Maar 3 losse sites in 3 CMS'en beheren, dat leek ons niet ideaal. Onze oplossing: 3 websites binnen hetzelfde systeem, maar ieder met zijn eigen smoel! Functionaliteiten werden overkoepelend gebouwd en kunnen voor iedere site gebruikt worden. Zo heeft elke site haar eigen invulling, maar binnen één overkoepelend systeem wat zorgt voor tijdwinst in ontwikkeling én beheer.

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project