ecommerce koppeling umbraco digital design

Bonusan

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid door het bieden van informatie over voeding, beweging en suppletie. Ze willen dit bereiken door het aanbieden van cursussen en opleidingen en de verkoop van professionele voedingssupplementen en plantenextracten.

  • Intelligent e-commerce platform
  • Koppelingen met SAP, Hybris, Adnovate, Buckaroo
  • Enhanced e-commerce implementatie Google Analytics

Intelligent e-commerce platform

Veranderen van een organisatie waarbij telefonisch orders van therapeuten worden verwerkt naar een online platform in de advisering van verschillende doelgroepen. Die uitdaging ging Bonusan aan. Bonusan verkoopt supplementen aan doelgroepen als: patiënten, therapeuten, groothandels en retailers. Elk met hun eigen customer journey en bijbehorende content. Informatie die aan de voorkant geserveerd wordt zit aan de achterkant op ingenieuze wijze in elkaar. Een project om van te smullen. 

W3S Digital als koppelkoning

Informatie uit verschillende systemen halen, verzamelen in een database en dan op basis van de gebruiker op intelligente wijze gebruiken aan de voorkant. Daar worden we blij van! Voor de website van Bonusan legden we koppelingen met SAP Business One, Hybrid Cloud4Customer, Adnovate en Buckaroo. Deze informatie wordt in een intelligente database verzameld en op specifieke plekken aan gerichte doelgroepen uitgeserveerd.

Enhanced e-commerce implementatie

Bonusan heeft een speciale enhanced e-commerce implementatie gekregen in Google Analytics. Het platform registreert iedere transactie en zorgt ervoor dat Bonusan inzicht krijgt in het gedrag van de gebruikers en de winstgevendheid van haar online kanalen. In Google Analytics is een winkel- en betaalgedraganalyse te vinden die de funnel van het check-out proces van de bezoekers weergeeft. Ook zijn de prestaties van de verkoop- en producttransacties te bekijken.
Bonusan kan door al deze gegevens haar e-commerce platform optimaliseren en nog meer opbrengsten genereren.

Jouw project direct starten?

Neem contact met ons op:
info@w3s.nl | 010 2700333

Start jouw project