12 april 2021

Maak kennis met Jeroen!

w3s
nieuws

Jeroen David Richard is de naam. Hij is onze nieuwste aanwinst en vervult een razend interessante combinatierol van Teamleider en Projectleider. Midden in coronatijd is hij gestart en inmiddels is Jeroen al even bij ons bezig. Hoog tijd dus om 'm eens voor te stellen!

Hi Jeroen! Wil je jezelf eerst even introduceren?

Hoi! Ik ben Jeroen en ik ben 36 jaar oud. Ik ben getrouwd en woon in Moerkapelle. Ik ben een ervaren teamleider en in mijn vrije tijd doe ik graag aan gamen en sport en daarnaast ben ik graag met auto's bezig.

Hoe ben je bij W3S Digital terecht gekomen?

Ik kwam de vacature voor teamleider tegen op Indeed. De stijl waarin de vacature was geschreven was erg persoonlijk en open. Dit sprak me erg aan en nu ik hier een tijdje werk herken ik deze waarden ook sterk in de cultuur binnen W3S Digital!

Ik was niet per se zoekende naar een functie in IT, maar stiekem vond ik het altijd erg leuk en interessant! In het verleden heb ik een eigen community website gehad, waarvoor ik een development team had. Een hele gave tijd! 

Ondanks dat mijn carrière op een gegeven moment een totaal andere richting had, heb ik deze branche altijd interessant gevonden. Lang verhaal kort: ik moest hier meer van weten en dus heb ik gesolliciteerd. Na een aantal gesprekken bleek het een schot in de roos en nu ben ik erg blij onderdeel uit te mogen maken van W3S Digital!

Er zijn natuurlijk verschillende agencies waar je kunt gaan werken. Waarom specifiek bij ons?

Mijn insteek is dat ik qua werk moet doen wat ik leuk vind. Dat is geen wens maar een vereiste. Inmiddels heb ik best wat werkgevers versleten in de zoektocht naar de juiste habitat. Zo wegen bedrijfscultuur en werksfeer voor mij erg zwaar mee in de afweging of ik ergens wel of niet wil werken. Daarin heb ik W3S Digital volledig gevonden.

Welke kennis en ervaring voeg je toe aan W3S Digital?

Mijn functie is eigenlijk twee functies in een: Teamleider en Projectleider. De functie teamleider is binnen W3S Digital een vrij nieuwe functie. Hier heb ik veel ervaring in en ik vind het dan ook leuk kom deze functie gezamenlijk verder vorm te geven.

En hoe doe je dat?

Ik haal veel energie uit het in kaart brengen van de behoeften in een team, daar een match in te vinden met doelstellingen van het bedrijf en zo het team en het bedrijf samen te laten groeien. Hierin neem ik graag een coachende en faciliterende rol aan. 

Wat doe je zoal in je vrije tijd als je niet aan het werk bent?

Gamen doe ik graag. Het liefst een shooter en in teamverband natuurlijk! Ik vind het prachtig om hier behoorlijk competitief in te zijn want verliezen daar hou ik zeker niet van! Daarnaast vind ik auto’s geweldig. Natuurlijk het rijden, maar van een beetje sleutelen ben ik ook niet vies. Zo heb ik samen met mijn vader en broertje een oude BMW omgebouwd naar een circuitmonster met zo’n 700 pk. Zoals je hoort haal ik graag het maximale uit alles om me heen!

Daarnaast kom ik graag in de sportschool maar dat is nu door COVID-19 helaas nog lastig. Ik hoop dat daar snel verandering in komt zodat we weer met wat mensen uit het team kunnen gaan trainen.

Ook werken bij W3S Digital?

Zie jij jezelf wel werken met toppers als Jeroen? En breng jij ook je eigen unieke set aan kennis en ervaring mee?

Bij W3S Digital zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Bekijk hier de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geschreven door: Anouk