17 juni 2020

ISO & NEN gecertificeerd!

digital development
avg
nieuws

Afgelopen jaar hebben wij als organisatie een mooie stap kunnen maken in de fusie met Co & Co Solutions. Samen kunnen we het beste van twee werelden combineren. Co & Co Solutions was al geruime tijd ISO & NEN gecertificeerd en de afgelopen periode hebben wij de 'test' weer glansrijk doorstaan en zijn wij gezamenlijk opnieuw geaccrediteerd. In dit traject zijn wij begeleid door QSN en geaccrediteerd door DNV-GL. We zijn heel trots om, juist in deze bijzondere tijd, wederom voor 3 jaar volledig ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd te zijn.

ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem in een organisatie. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Deze norm biedt ons een procesgerichte aanpak voor o.a. het beheren, monitoren en onderhouden van ons managementsysteem voor dataveiligheid. De norm NEN 7510 is een afgeleide van de ISO 27001 en is specifiek gericht op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. Hieronder valt het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde zorg voor patiënten.

Dataveiligheid is een thema waarvan wij merken dat het voor onze opdrachtgevers steeds belangrijker wordt. En terecht. Wij doen onder andere veel werk in de zorg en de educatieve sector. Door voor de hand liggende redenen is dataveiligheid in deze branches enorm belangrijk. Door onze gecertificeerde kwaliteits- en datamanagementsystemen zorgen wij ervoor dat deze onderwerpen binnen onze organisatie, en daardoor ook bij onze partners en opdrachtgevers, de juiste aandacht krijgen en op accurate wijze georganiseerd zijn.

Ben je werkzaam in de zorg of educatieve sector en wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op, we vertellen je met trots meer.

Geschreven door: Bob Timmers