16 november 2020

Co & Co en W3S zijn nu W3S Digital

w3s

ROTTERDAM - Afgelopen donderdag was het zo ver. Iets waarvan de Co & Co en W3S collega’s al maanden wisten dat het ging gebeuren. Op ludieke wijze vierden we samen met alle collega’s de start van onze nieuwe, gezamenlijke naam; W3S Digital

Joost, Vincent en Bob zijn afgelopen donderdag vroeg uit de veren gegaan. Alle thuisadressen werden verzameld en verdeeld en er werd een route uitgestippeld langs alle collega’s thuis. Best een projectje, met adressen van Meppel tot Steenbergen.

Eenmaal aangekomen bij een collega was het vaak nog even zoeken of wachten. Collega’s zaten bijvoorbeeld in meetings met klanten of teamleden, als er ineens onverwachts wordt aangebeld. Al maanden hebben we elkaar alleen digitaal gezien en dan ineens staat er onverwachts iemand voor de deur met een enorm pakket als verrassing. Dat moest nog wel even dicht blijven tot 16.00 uur.

Kick off

Iedere donderdag om 16:00 uur hebben wij met het hele bedrijf onze webcast voor een interne update van die week. Deze week zaten alle collega’s dus klaar met hun pakket. Anouk trapte de webcast af met de launch van de nieuwe website, passend bij de nieuwe W3S Digital huisstijl. Daarna gaven Bob en Vincent het startschot om het pakket allemaal tegelijk open te maken tijdens de gezamenlijke webcast.

Nu zijn we echt 1

Na onze fusie van Co & Co Solutions en W3S opereren wij inmiddels al meer dan een jaar als één bedrijf. Nu is het tijd om ook als één merk naar buiten te treden. Helemaal in een nieuw huisstijl jasje zodat het ons allemaal goed past en we klaar zijn om onze strategische doelen na te jagen. We gaan verder bouwen aan de positie om dé digitale partner te zijn voor het bedenken en realiseren van digitale oplossingen voor opdrachtgevers die een stap vooruit willen zetten.

Als laatste nog wat huishoudelijk zaken. W3S Digital blijft onderdeel van Digital Development Group B.V. Ons bankrekening-, KVK- en BTW-nummer blijven daarmee ongewijzigd. Wel zullen facturen vanuit W3S Digital (admin@w3s.nl) verstuurd worden. Telefoonnummers van jouw contactpersonen blijven ongewijzigd. In de emailadressen kun je @co-co.nl vervangen door @w3s.nl, maar het oude emailadres zal voorlopig worden doorgestuurd.

Mocht je meer willen weten over dit bericht, neem gerust contact met ons op via 010 – 2700 333! We staan voor je klaar.

Geschreven door: Bob Timmers