E-mailmarketing

We helpen je om maximaal resultaat te behalen

Start jouw project!

Spotler

Spotler maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier professionele e-mails te versturen. Met meer dan 5000 gebruikers in Nederland bezit Spotler hier een groot marktaandeel . De voordelen van Spotler op een rij:

  • E-mailmarketing automation
  • Uitstekende (gratis) support afdeling
  • Gratis trainingen en workshops

API koppeling

Met de Spotler API koppeling kunnen we je e-mailmarketing integreren met vrijwel alle systemen. Meestal koppelen we Spotler met je website, maar onder andere Magento, Microsoft Dynamics en AFAS behoren ook tot de mogelijkheden. Door de koppeling kan je het beheren van contacten en versturen van mailings automatiseren.

Spotler partner

Als Spotler partner helpen we onze klanten bij het realiseren van succesvolle e-mailmarketing campagnes. Dit doen we met name door het ontwerpen van responsive templates die feilloos aansluiten bij de huisstijl van de website.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

MailChimp

Ga je aan de slag gaat met e-mailmarketing, maar werk je liever met MailChimp? Geen probleem, we helpen je hier graag bij! De basis van het Amerikaanse MailChimp kan je gratis gebruiken. Voor extra functionaliteiten zoals meer e-mails en A/B testen betaal je een maandelijks bedrag.

We kunnen je mailings automatiseren door de MailChimp API aan je website te koppelen. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het ontwerpen van je e-mail templates.

De mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen