E-mailmarketing

We helpen je om maximaal resultaat te behalen

Start jouw project!
scroll verder

MailPlus

MailPlus (ontwikkeld door Spotler) maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier professionele e-mails te versturen. Met meer dan 5000 gebruikers heeft het Nederlandse MailPlus een groot marktaandeel. De voordelen van MailPlus op een rij:

  • E-mailmarketing automation
  • Uitstekende (gratis) support afdeling
  • Gratis trainingen en workshops

API koppeling

Met de MailPlus API koppeling kunnen we je e-mailmarketing integreren met vrijwel alle systemen. Meestal koppelen we MailPlus met je website, maar onder andere Magento, Microsoft Dynamics en AFAS behoren ook tot de mogelijkheden. Door de koppeling kan je het beheren van contacten en versturen van mailings automatiseren.

MailPlus partner

Als MailPlus partner helpen we onze klanten bij het realiseren van succesvolle e-mailmarketing campagnes. Dit doen we met name door het ontwerpen van responsive templates die feilloos aansluiten bij de huisstijl van de website.

De ontwikkeling van het MailPlus kenniscentrum maakt W3S meer dan slechts een partner van MailPlus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

MailChimp

Ga je aan de slag gaat met e-mailmarketing, maar werk je liever met MailChimp? Geen probleem, we helpen je hier graag bij! De basis van het Amerikaanse MailChimp kan je gratis gebruiken. Voor extra functionaliteiten zoals meer e-mails en A/B testen betaal je een maandelijks bedrag.

We kunnen je mailings automatiseren door de MailChimp API aan je website te koppelen. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het ontwerpen van je e-mail templates.

De mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.