Website development

Meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites en platformen.

Start jouw project!
scroll verder

Platform expert

Bij W3S bouwen we al meer dan 20 jaar allerlei verschillende websites en platformen. Hierbij worden wij gelukkig van complexe koppelingen aan de back-end met een design wat het tegenovergestelde doet lijken. 

In de afgelopen jaren zijn wij door onze ervaring uitgegroeid tot een platform expert. We hebben verschillende webshops, webapplicaties, intranetten en platformen ontwikkeld op basis van open source. De koppelingen naar de backoffice en externe software pakketten zijn in de back-end leidend bij het bouwen van de websites en platformen.

Development

Bij W3S ontwikkelen we met C# in combinatie met het Microsoft .NET Framework en Umbraco CMS. Door onze gestandaardiseerde aanpak kunnen we snel en efficiënt complexe oplossingen realiseren.

Het ontwikkelen van nieuwe websites en platformen gebeurt bij W3S met eigen teams van ervaren en talentvolle developers. Als full service internetbureau geloven we niet in uitbesteding naar andere landen of bedrijven. Benieuwd welke websites wij eerder hebben gebouwd?

Bekijk onze cases

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.