W3S gelooft niet alleen in een full service online aanpak maar ook in de drie eenheid waaruit een succesvol project is opgebouwd. Het ontwikkelen van een website is onderdeel van een groter geheel. Om je online doelstellingen te behalen zijn de volgende onderdelen belangrijk binnen het project.

 

  1. Technische realisatie
  2. Exploitatie: Online Marketing
  3. Strategie / Design
     

Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een succesvolle strategie, is het bepalen van je online ambities. Welke online doelgroepen wil je bedienen en wat zijn de online doelstellingen? Wanneer de doelgroepen en doelstellingen helder in kaart zijn gebrachten, worden er aan de doelstellingen KPI´s gekoppeld (Kritische Prestatie Indicatoren). De doelgroepen definiëren we in Persona’s en User Stories. 

De KPI's zijn vastgelegd. De volgende stap is het ontwikkelen van een strategisch plan. Hoe worden de doelstellingen gerealiseerd? W3S werkt niet alleen aan de technische oplossing, maar denkt ook mee met het creëren van bereik, het meetbaar maken van prestaties en het optimaliseren van online activiteiten. 

Benieuwd wat W3S voor jou kan betekenen?

We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en maken graag kennis met je.