Strategie, concept & design

Wij geloven in onze full service aanpak. Samen bepalen we de strategie, ontwikkelen we een concept en ontwerpen we een resultaatgericht website design.

Start jouw project!
scroll verder

Strategie

Bij het ontwikkelen van een succesvol project geloven we bij W3S in een full service strategie. Het bouwen van websites en platformen is bij ons onderdeel van een groter geheel. Het bepalen van je online ambities is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een succesvolle strategie.

Op basis van je doelgroepen en doelstellingen gaan wij aan de slag om samen een strategie te ontwikkelen. Hierbij koppelen we KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren), persona’s en user stories aan de doelgroepen en doelstellingen.

In het strategisch plan lichten we toe hoe we de doelstellingen samen met de klant kunnen realiseren. Dit doen we door het creëren van bereik, meetbaar maken van prestaties en optimaliseren van online activiteiten.

Conceptontwikkeling

Na het bepalen van de strategie gaan we aan de hand van je briefing een concept ontwikkelen. Het design, de functionaliteiten, de gebruikersstroom, de aanspreekvorm; alles moet bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Voor een sterke basis visualiseren we het concept in het eerste designvoorstel. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom maken we ook een écht webdesign.

Overtuigd van het concept? We gaan aan de slag! Om flexibel te zijn werken we bij W3S volgens de Scrum methode. Hierdoor zijn we flexibel om tijdens het project bij te sturen en eventueel extra pagina’s en functionaliteiten toe te voegen.

Design

Binnen enkele seconde beslist een bezoeker of je website relevant is en aansluit op zijn/haar vraag. De relevantie, gebruiksvriendelijkheid en het design bepalen of de bezoeker blijft of vertrekt.

Het uitdenken en neerzetten van succesvolle projecten is onze passie. Onze designers storten zich vol overgave op jouw briefing om een gebruiksvriendelijk en resultaatgericht website design te maken.

We voorzien elke website van een responsive design en spelen in op de laatste trends en technieken. Benieuwd welke website designs wij voor onze klanten gemaakt hebben?

Bekijk onze cases

Kennis maken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Heb je een vraag?

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.