Software koppelingen

De Rotterdamse platform expert en koppelkoning.

Start jouw project!
scroll verder

Platform expert

Bij W3S zijn we gespecialiseerd in het maken van koppelingen tussen bestaande backoffice software en de platformen van onze klanten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van koppelingen kennen de meeste software pakketten geen geheimen meer voor ons. Dat is waarom wij onszelf koppelkoningen noemen. Bekijk onze koppelkoning pagina en ontdek met welke pakketten wij reeds ervaring hebben. Wij worden gelukkig van ingewikkelde koppelingen aan de back-end met een design wat het tegenovergestelde doet lijken.

Door het open source .net platform kunnen we eenvoudig koppelen met Microsoft producten zoals Azure en Sharepoint. Ons platform maakt het ook mogelijk om koppelingen te maken met software van onder andere Exact, AFAS en SAP.

Als full service internetbureau maken we al onze koppelingen op maat om ervoor te zorgen dat de benodigde informatie op de juiste plek terecht komt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw koppelingen te bespreken.

Case: Bonusan

Voor de website van Bonusan hebben we koppelingen opgezet met de softwareprogramma’s SAP, Adnovate, SalesForce en Buckaroo. Alle programma’s worden voorzien van up-to-date informatie door middel van XML-feeds die periodiek worden uitgewisseld tussen de website en back office systemen.

De e-commerce koppeling heeft ervoor gezorgd dat Bonusan een volledig platform kan neerzetten, waarbij verschillende werkprocessen nog efficiënter verlopen.

Bekijk de case

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.