Software development

Wij bouwen unieke software die past als jouw favoriete jas.

Start jouw project

Heb je een idee? Wij bouwen het!

Heb je een beeld voor ogen over het automatiseren van bedrijfskritische processen? Of het nu gaat om een mobiele app of een desktop applicatie; wij kunnen jouw idee ontwikkelen. We schuiven graag bij je aan tafel als jouw digitale partner. Ons doel is om te begrijpen wat jij écht nodig hebt, zodat wij unieke en toekomstbestendige software ontwikkelen.

Bij W3S Digital maken wij gebruik van de nieuws technieken uit de Microsoft Stack om onze software te ontwikkelen. Wij ontwikkelen onze online platformen met C# in combinatie met het Microsoft .NET Framework. En hebben wij ruime ervaring in het onderhouden en beheren van applicaties geschreven in Delphi.

Gebruikers staan centraal

Alles wat wij bouwen is gebaseerd op de gebruiker. Wanneer wij starten met een ontwikkelproces duiken wij in jullie processen. De inhoudelijke vakkennis van de opdrachtgever gecombineerd met de kennis van onze developers zorgen voor oplossingen waar de gebruikers echt mee vooruit komen. Daarbij zorgen onze developers ervoor dat alles wat wij bouwen gebruiksvriendelijk én veilig is.

Software op maat

Wanneer je software laat ontwikkelen door een digitaal bureau kan er rekening gehouden worden met alle behoeften. Samen met je vaste development team kijken we naar de gebruikers van de oplossing en nemen we hun wensen mee. De unieke software die wij bouwen biedt eindeloos eindeloze mogelijkheden. Bekijk onze cases om toffe projecten te zien.

Hier zijn we tros op

NVAO
Sterima
LechnerConsult

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen