Smartphones zijn niet meer weg te denken uit dit tijdperk. Hoe bereik je jouw doelgroep via mobiel? Door op dit device prominent aanwezig te zijn als organisatie. Android & iPhone Apps, mobiele- & responsive sites: we maken ze. Maar bovenal: we passen de principes gericht toe.

Het is belangrijk dat de usability en de content op je responsive website aansluit op het gedrag van de bezoekers. Waar zoeken de gebruikers van je website naar via de smartphone? Het verwachtingspatroon op een smartphone is anders dan desktop.  Door middel van data binnen Google Analytics kan hier inzicht in verkregen worden.

Het ontwikkelen van een app is een innovatieve manier om je doelgroep te activeren om met je merk aan de slag te gaan. Jouw dienstverlening en/of producten integreren we in een innovatieve app. We ontwikkelen de app niet alleen maar helpen ook met het exploiteren van je app door middel van online marketing. 

De markt voor mobiele telefoons blijft groeien. Hoe ga jij hier als organisatie mee om? W3S anticipeert op de ontwikkelingen en ondersteunt en adviseert haar klanten graag.

Benieuwd wat W3S voor jou kan betekenen?

We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en maken graag kennis met je.