Kwaliteit & Veiligheid

Onze ISO & NEN certificeringen bieden houvast en controle

ISO & NEN gecertificeerd

Wij zijn trots dat we ISO & NEN gecertificeerd zijn. De certificeringen laten zien dat wij onze kwaliteits- en datamanagementsystemen op orde hebben. Wij zorgen er dan ook voor dat deze belangrijke onderwerpen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers de juist aandacht krijgen. Hierdoor leveren wij veilige oplossingen. Meer weten wat onze ISO & NEN certificeringen betekenen voor jou? Neem contact op met onze kwaliteitsmanager Ellen via 010 – 2700 333.

Het belang van dataveiligheid

Je hoort het steeds vaker. Datalekken bij bedrijven en problemen met informatiesystemen. Het was al een belangrijk punt bij ons en onze opdrachtgevers. Maar met de toenemende wet- en regelgeving omtrent privacy is het belang nog dringender geworden. Doordat wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn, is informatiebeveiliging een onderwerp wat verweven is met onze dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor krijgt dataveiligheid de aandacht die het nodig heeft bij het bouwen en onderhouden van jouw online platform.

Wij hebben veel werk in de zorg. Hierdoor zijn wij thuis in de zorg en begrijpen wij hoe wij met patiëntdata om moeten gaan.

Kwaliteit staat voor op

Onze opdrachtgevers zijn ontzettend belangrijk voor ons. Wij nemen dan ook met liefde de digitale zorgen uit hun handen. Dit doen wij op een klantgerichte manier en met een no-nonsense aanpak. De certificering ISO 9001 is daarin een mooie bevestiging op wat wij altijd al deden. De internationale kwaliteitsnorm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem binnen een organisatie. Het laat zien dat wij voldoen aan de wensen van klanten en aan de wet- en regelgeving.

Even sparren?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Ellen, onze kwaliteitsmanager. Vaak kun je met relatief kleine oplossingen al grote stappen maken om de risico’s op het gebied van dataveiligheid te beperken.

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen