IT-strategie

Wij helpen je graag om je IT-strategie te formuleren zodat we samen tot de perfecte oplossingen kunnen komen voor elk IT-vraagstuk.

Kennismaken?

Wij zijn jouw digitale partner

Tegenwoordig komen bedrijven om in de verschillende soorten software die ze gebruiken. Naast de standaard softwarepakketten maken bedrijven steeds meer gebruik van verschillende SaaS (software-as-a-service) oplossingen. Komt dit je bekend voor? En zie je door de bomen jouw eigen IT-landschap niet meer? Geen probleem. Als jouw digitale partner helpen we je graag verder.

Onze werkwijze

We beginnen bij het begin. In strategische sessies kijken we gezamenlijk naar waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt gaan. Zodra dat duidelijk is, gaan we aan de slag met het in kaart brengen van je IT-landschap. Samen kijken we naar welke oplossingen je gebruikt en of ze nog van waarde zijn. Op basis van deze stappen maken we een IT-roadmap. Hierbij kijken we naar de stappen die we samen kunnen ondernemen om jouw perfecte scenario te bereiken. Zo bereiken we stapsgewijs jouw doelen.

Cloud of on premise?

Cloud of on-premise? Weet je als organisatie nog niet wat voor jou de beste keuze is? Geen probleem. Het wordt je ook niet makkelijk gemaakt met alle verschillende termen en definities. Bij W3S Digital zijn wij overtuigd van een no-nonsense aanpak. Wanneer wij het gesprek met je aangaan, zullen we duidelijk antwoord geven op je vragen. Wanneer het voor jou duidelijk is, kunnen we samen concreet aan de slag gaan. Wij kijken naar wat bij jouw bedrijf past en wat je nodig hebt. Of dat nu een migratie naar de cloud is of niet.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen