Digitale transformatie

Wij geloven dat Digital het hart is van iedere organisatie. Hierin speelt een digitale transformatie een cruciale rol.

Neem contact op

Jouw digitale partner in crime

Als jouw digitale partner in crime, wijzen we je graag de weg in het digitale landschap. Zo kunnen we samen de digitale transformatie van jouw bedrijf realiseren. Dit doen door handen en voeten te geven aan jouw digitale strategie. Of je nu een leek in digital bent of een of een echte expert, wij maken altijd een aanpak op maat zodat we samen concreet aan de slag kunnen met je digitale transformatie.

Digital is het hart van iedere organisatie

Wij geloven dat digital het bedrijfskritische hart is van iedere organisatie. Daarom leveren wij niet zomaar digitale oplossingen. Wij kijken altijd naar het grotere geheel. Op basis van strategische sessie ontwikkelen we samen jouw digitale strategie en gaan we daarmee aan slag. We ontwikkelen een roadmap waarmee jouw vaste development team aan de slag gaat. Het eindresultaat? Denk aan een stevig advies omtrent jullie digitale transformatie en strategie. Of een digitale oplossing die bij jouw organisatie past.

Continious development

Wanneer de oplossing eenmaal loopt, trekken wij onze handen er niet vanaf. We hosten, onderhouden en bewaken onze systemen het liefst zelfs. Onze developers gaan vaak langs bij onze klanten wanneer nieuwe projecten gelanceerd worden. Zo creëren we ook draagvlak binnen jouw organisatie voor de oplossing.

Onze fullservice aanpak

DesignBuildRun

Design

Aan de wieg van elk platform staat een gedegen ontwerp. Dat kan een digitaal design van een gebruikersinterface zijn, maar ook een marketing strategie of schets van de IT architectuur. Wij denken graag met je mee.

Business Consultancy IT-strategie Digital Design

Build

Weten we welke richting we op moeten? Mooi! Aan de slag. We ontwikkelen een roadmap waarmee jouw vaste development team aan de slag gaat.

Projectmanagement Digital Development Software development

Run

Wat goed is, moet goed blijven. Daarom hosten, onderhouden en bewaken we onze systemen het liefst zelf. En via onze servicedesk geven we je snel antwoord op al je vragen.

Continuous Development Hosting & Cloud Services Servicedesk

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen